موسوی در خصوص تولید عسل در این شهرستان گفت: در شهرستان ایذه یک هزار و ۲۰ نفر زنبور دار وجود دارد که با حدود ۱۰ هزار کندو به کار تولید عسل مشغول هستند.
رئیس اتحادیه زنبورداران ایذه گفت: به صورت میانگین از هر کلونی ۱۰ الی ۱۲ کیلوگرم عسل تولید میشود، کندوهای عسل در مناطق روستایی اطراف شهرستان مانند سوسن، مرغا، بارونگرد، قلعه تل نگهداری میشوند و با توجه به وجود کلزا در بهبهان و جایزان گاها در فصل بهار به این مناطق ارسال میشوند.
موسوی در خصوص میزان و نوع عسل تولیدی در ایذه گفت: عسل مرغوب مانند گون، چندگیاه، کنار، کلزا و ... در ایذه تولید میشود.
رئیس اتحادیه زنبورداران ایذه می گوید: در اولین اقدام باید محصول عسل تولیدی را پس از پایان فصل برداشت از کندو داران خریدار شود تا زمینه فروش راحت برای آنها فراهم باشد.
به گفته این مقام مسئول دغدغه زنبورداران بازار فروش عسل است که باید به آن توجه شود. موضوع دیگر تسهیلات بلند مدت است که میتواند زمینه گسترش زنبورداری را در ایذه فراهم کند.