طی مراسمی با حضور مسئولان آموزش و پرورش استان فارس، از دانشآموزان نویسنده، شاعر و تصویرگر کتاب سراسر استان فارس قدردانی و تجلیل شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد شهدای دانش آموز حادثه تروریستی حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع)، گفت: شهادت مظلومانه این عزیزان اوج ذلت و خفت یک فرد، جریان و ابرقدرت است که این گونه در امنترین حرم به روی بهترین نهاد اجتماعی اسلحه میکشد.
محمدخلیل عسکری رمز موفقیت آموزش و پرورش را همراهی نهاد خانواده با این نهاد دانست و گفت: در این راستا آموزش و پرورش برای عبور از بحرانها و برای بازیابی هویت دانش آموزان به وجود ارزشمند خانوادهها نیازمند است.
او با بیان اینکه پژوهش بهترین مشاوره بوده و بر مشاوره تجربی مقدم است، گفت: بنابر این اصل، آموزش و پرورش به دنبال مهارت آموزی و پرورش روحیه و باور خلاقیت دانش آموز است.
عسکری گفت: در آموزش و پرورش جدید ذیل سند تحول بنیادین هر دانش آموز باید هر سالی یک مهارت را فرا گیرد و این مهم با کمک خانوادهها میسر خواهد شد.
او با ارائه پیشنهادی به حوزه پژوهش گفت: این حوزه فراخوان تالیف کتاب داستان، شعر و نقاشی با محوریت طبیعت در حوزههای مختلف با مشارکت دانش آموزان و خانوادههای آنها برگزار کند.
عسکری، پژوهکشده را محل رشد و تربیت دانش آموزان دانست و گفت: تفاهم نامهای با شهرداری و شورای شهر منعقد شده است و به زودی شاهد راه اندازی پژوهشکدهای برای استفاده خانوادهها به همراه دانش آموزان هستیم.
مدیر کل آموزش و پرورش فارس گفت: اخیرا وزیر آموزش و پرورش با حضور در منزل شهید آرشام سرایداران از شهدای حادثه تروریستی اخیر، با مشاهده دو کتاب دست نوشته این شهید قول داد که بزودی این دو کتاب توسط وزارت آموزش و پرورش چاپ شود.
مدیر پژوهشکده معلم فارس نیز در این مراسم به اهمیت حضور کتاب در خانه و خانواده و نقش موثر آن در رشد کودکان و نوجوانان اشاره کرد.
سید مجتبی موسوی گفت: امروز ما معلمان وظیفه داریم که روحیه پژوهشگری دانش آموزان را پرورش دهیم و از آنها افرادی با اعتماد به نفس و عزت نفس بالا بسازیم تا در آینده شاهد موفقیتهای چشمگیر آنها در جهان باشیم.
مدیر مرکز آموزشهای نوین ایران نیز در این برنامه پیرامون لزوم پژوهش محوری دانش آموزان در جهان امروز، جایگاه تحقیقهای دانش آموزی در روشنگری و بهبود نگرش جامعه دانش آموزی تاکید کرد.
حسین علیان بر ضرورت توجه کافی مسئولان به دانش آموزان نویسنده و توسعه بسترهای حمایتی از آنان، گسترش فرهنگ کتابخوانی صحیح و موثر و در نگاه کلان ارتقای آینده نگری دانش آموزان در راستای پیشرفت ایران مطالبی بیان کرد.
در این مراسم از نیایش محمدی، رادین یوسفی، امیرعلی یگانهزاده، بارانه یگانهزاده، آراد کاظمی، کیانا دهقانی، آبتین خسروی، دلارام نصیرزاده، فاطمه سادات موسوی، شادی کاظمی، عرشیا کریمی، پارمین عسکری، مدیا احمدی، پانیسا نوربین، دیانا بلادی نژاد، آرمین بلادی نژاد، بنیامین بلادی نژاد، آرشیدا داودی، پارمیدا داودی، نیما وفاخواه، ساسان آزاد، علیرضا امینی، مبین شریف زاده، کیان مرادی، مهتاب سادات موسوی، شهید آرشام سرایداران، سورن شمس، پرهام کریمی، حدیث سجادی منش، آرمین داورپناه، ارسطو آزادی فر، آرش آزادی فر، اهورا آزادی فر، سپهر مهدوی نیا، آوا عبدالهی، آریسا علی پور، سوین مهدوی نیا، النا مریخ، ستایش کشاورز، علیرضا کشاورزی، سیده مبینا عظیمی، محمد طاها زارع، پویا کرمی، سیده حدیث جعفری، مهرناز کریم زاده فرد، سروش سیاح جهرمی، فاطمه خسروی راد، سارینا اوج هرمزی، آلا صادقی فر، مبینا فرامرزی و دینا عمرانی منش، قدردانی شد.