سید نورالله هدایت اظهار داشت: بر اساس این تفاهم نامه برای ۵۰۰ کاریاب در حوزه نفت، انرژی و گاز آموزش های لازم ارائه خواهد شد.
او با اشاره به نقش مهم مراکز و موسسات فنی و حرفه ای در توسعه اشتغال بیان کرد: ۹ مرکز آموزشی و ۱۱ آموزشگاه در حوزه مهارت آموزی در استان فعالیت می کنند.
هدایت اضافه کرد: با توجه به فراخوان های انجام شده در سطح استان مرکز برادران یاسوج، مرکز برادران گچساران و مرکز برادران دهدشت، شرایط تجهیزات و امکانات لازم جهت برگزاری دوره ها را دارند.
وی عنوان کرد: مراکز آموزش فنی و حرفه ای مستقر در شهرستان های استان، آمادگی لازم جهت راهنمایی ،مشاوره و ثبت نام از علاقمندان نیروهای بومی را دارند.
هدایت، تحصیل بیش از ۲۰ درصد دانش آموزان این استان در مراکز فنی و حرفه ای و کار و دانش را ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه اشتغال دانست و اظهار کرد: در سالهای اخیر گرایش دانش آموزان به رشته های فنی و حرفه ای کاهش چشمگیری داشته است.
او می گوید: تربیت نیروهای متخصص در همه حوزه ها در استان به ویژه حوزه نفت و گاز به عنوان یکی از اولویت های سازمان است که به جد دنبال می شود.
هدایت تصریح کرد: امروز اشتغال یکی از مهمترین دغدغه های جوانان در استان است که رفع آن نیازمند ترویج فرهنگ مهارت آموزی است.
وی افزود: با رویکرد جدید دولت سیزدهم و توجه آن به مناطق محروم و اشتغالزایی پایدار در این مناطق توجه به مهارت آموزی های لازم در دستور جدی قرار گرفته است.
هدایت اضافه کرد: زودبازده بودن و کم هزینه بودن از مزیت های اصلی آموزش های فنی و حرفه ای برای کمک به اقتصاد خانواده است.
کهگیلویه وبویراحمد بیش از ۷۲۶ هزار نفر جمعیت دارد که نرخ اشتغال در این استان نسبت به میانگین کشوری پایین است.