پیمان اسکندری با بیان اینکه در ۶ ماهه نخست امسال ۲۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شده، افزود: میزان مصرف روزانه گوشت مرغ در استان ۱۲۰ تُن است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با اشاره به اینکه میزان جوجه ریزی در استان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بیش از ۴ درصد کاهش داشته، گفت: حذف ارز ترجیحی واردات نهادههای دامی، افزایش قیمت خرید نهادههای دامی، افزایش سرمایه در گردش و ناکافی بودن تسهیلات پرداختی سرمایه در گردش از جمله مهمترین دلایل کاهش جوجهریزی واحدهای مرغداری استان است.
او گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۴۸ هزار تُن گوشت مرغ از استان کردستان به سایر استانها صادر شده است.
اسکندری به میزان تولید سالیانه تخم مرغ در استان هم اشاره کرد و گفت: سالانه بیش از ۴ هزار و ۴۰۰ تُن تخم مرغ توسط ۷ واحد فعال استان تولید میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: مصرف سالیانه تخم مرغ در استان بیش از ۷ هزار ۶۰۰ تُن است که کمبود این مقدار از طریق واردات تخم مرغ از دیگر استانها به کردستان جبران میشود.