دارا فرامرزی افزود: این طرح شامل واحدهای تولیدی دارای مجوز از وزارت جهاد کشاورزی، یا وزارت صنعت، معدن و تجارت و یا وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که به تشخیص و معرفی کارگروههای تسهیل و رفع موانع تولید در چارچوب ضوابط ابلاغی توسط وزارت صمت، در بازپرداخت بدهی خود به بانکها و موسسات اعتباری غیربانکی، دچار مشکل شده اند و تمام یا بخشی از بدهی آنها، غیرجاری شده است تعلق می گیرد.
معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: بانکها موظفند بدهی واحدهای تولیدی مشمول را برای یک بار و حداکثر به مدت پنج سال، با اخذ میزان ۷.۵ درصد از مانده بدهی و با دوره تنفس شش ماهه، در چارچوب "دستورالعمل نحوه امهال مطالبات موسسات اعتباری"، امهال کنند.
او می گوید: مهلت اعتبار این بخشنامه، پایان شهریور ماه سال ۱۴۰۲ است و واحدهای تولیدی متقاضی استفاده از این بخشنامه، میتوانند درخواست خود را به اداره کل صمت استان (دبیرخانه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان) ارائه کنند.
معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: امسال براساس برنامه ابلاغی راه اندازی و احیای ۲۶ واحد صنعتی و تولیدی در دستور کار سازمان صنعت، معدن و تجارت استان است.
۴۰ واحد صنعتی قابل احیای شناسایی شده در شهرکهای صنعتی این استان وجود دارد که تعدادی از آنها تا پایان امسال به چرخه تولید باز خواهند گشت.