حجتالاسلام عبدالرضا محمودی در جلسه دیدار رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور با مدیران فرهنگی فارس که با حضور نماینده، ولی فقیه در این استان و با موضوع بررسی بازسازی ساختارهای فرهنگی و نقش آنها در ماموریت جهاد تبیین برگزار شد، گفت: شورای فرهنگ عمومی فارس گامهای موثری بر اساس برش سند فرهنگی برداشته است.
او با بیان اینکه کارگروه علمی و پژوهشی شورای فرهنگ عمومی با همکاری حوزههای عملیه فارس شکل گرفته و در این ارتباط همکاری خوبی با آموزش و پرورش انجام شده است، گفت: ١٦٠٠ مدرسه امین در فارس داریم که پایگاه خوبی برای نشر معارف اهل بیت (ع) است.
این مدرس حوزه علمیه با بیان اینکه امروز وارد یک عرصه جدیدی شدهایم، گفت: دشمنان از جنگ سرد ناامید شدهاند، اما در مقابل آن برگ جدیدی در عرصه دانش و بینش ایجاد شده است.
او گفت: با توجه به روشنگری رهبری در جریان جنگ ترکیبی با سلاح جهاد تبیین، در حال حاصر نیاز به اتاقهای عملیاتی فرهنگی داریم و اینکه جلسات برای اظهار کاستیها برگزار شود شاید کارایی نداشته باشد.
مدیر حوزههای علمیه برادران استان فارس تاکید کرد: با توجه به نفوذ جریانهای شبکه سازی با ابر سلاح فضای مجازی، باید از این فن آوری استفاده کنیم و لذا این میطلبد که اتاقهای عملیاتی در راستای جهاد تبیین راهاندازی شود.
محمودی گفت: امید را از جامعه جوان ما گرفتهاند که باید با استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای احیای این مهم اقدام و مراکز علمی را تقویت کنیم.
او با تاکید بر این نکته که دانشگاههای ما نیاز به تمهیدات جدیدی دارند، گفت: علیرغم اینکه اذهان دانشجویان تحت تاثیر قرار گرفته، اما با ایجاد ارتباط عاطفی بسیاری از آنها پی به واقعیت میبرند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی فارس نیز در این جلسه گفت: فارس با دارا بودن ظرفیتهای غنی فرهنگی و تمدنی و با سابقه درخشان علمی و دینی و گنجینههای قدیم و ماندگار فرهنگی، ادبی و سرزمین سومین حرم اهل بیت (ع) در سراسر کشور، یکی از بزرگترین سرمایهها و استعدادهای تکوینی کشور و جهان اسلام به شمار میآید که از دیرباز در زمینه تولید علم و نیز تولید فرهنگ تخصصی و فرهنگ عمومی پیشتاز بوده است.
حجتالاسلام حسن قانع گفت: در این راستا با هدایت و تدبیر نماینده، ولی فقیه در فارس، این استان پیشرو در اجرای دو سند مهم فرهنگی در کشور شده است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی فارس گفت: برش استانی سند مهندسی فرهنگی در قالب برنامه ٥ ساله کلان با ٨٦ محور برای ٤٥ دستگاه فرهنگی استان، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، استفاده از ظرفیتهای عمیق و وسیع قرآنی، نخبگان حوزوی و دانشگاهی و زیست بوم فرهنگی غنی و متنوع، یک نگاه راهبردی و عمیق به شمار میآید.
قانع گفت: توجه به زیست بومهای فرهنگی غنی و عمیق در سطح کشور همچون استان فارس، کمک جدی و اساسی در سرعت بخشی به حرکت عاقلانه فرهنگی انقلاب خواهد بود.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان فارس گفت: امکان وقوعی فرآیند بازسازی ساختارهای فرهنگی در کشور در سطح استانی فراهم شده است.