ناصر انصاری گفت: سطح پرتقال قابل برداشت در این شهرستان ۴۲۵۰ هکتار است که پیش بینی میشود از این سطح ۸۰ هزار تن محصول برداشت شود.
به گفته او، ۵ مرکز درجه بندی و بسته بندی (سورتینگ) محصولات در شهرستان فسا در زمان برداشت مرکبات این شهرستان فعال هستند و محصول تولیدی این منطقه به نقاط مختلف کشور از جمله تهران، مشهد، مازندران، اصفهان، اهواز، کرمان، تبریز، یزد و قم ارسال میشود.
این مقام مسئول با بیان اینکه ارقام پرتقال موجود در شهرستان واشنگتن ناول، والنسیا و محلی است، گفت: دربین ارقام موجود رقم واشنگتن ناول بیشترین سطح را دارد که جز ارقام صادارتی بوده و در آمد زایی بالای برای باغداران دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا گفت: با توجه به اینکه برداشت با استفاده از نیروی کارگر و به صورت دستی است طی دو تا سه ماه از فصل برداشت به ازای هر هکتار بیش از ۶۰ نفر در روز اشتغالزایی ایجاد میکند.
برداشت پرتقال در این شهرستان از نیمه آبان ماه آغاز شده است و تا اواخر بهمن ماه ادامه دارد.
صادرات ۱۶ هزار رأس دام سبک از فسا
مدیر جهاد کشاورزی فسا از صادرات ۱۶ هزار رأس دام سبک زنده این شهرستان به کشورهای حوزه خلیج فارس از اواخر مهرماه سالجاری تا کنون خبر داد.
انصاری گفت: با توجه به اینکه این شهرستان یکی از بزرگترین شهرهای پرورش دهنده دام سبک در استان است، یکی از اولویتهای مناسب برای حمایت از صنعت دامپروری، تقویت صادرات دام است.
این مقام مسئول گفت: صادرات دام زنده میتواند با ایجاد تعادل بین میزان علوفه و دام، شکاف قیمتی بین گوشت قرمز و دام زنده در بازار را از بین برده و از دامدار حمایت کند.
انصاری کاهش قیمت دام زنده علیرغم افزایش قیمت گوشت در بازار را یکی از علل صادرات دام زنده دانست و افزود: امکان صادرات دام زنده تصمیم بسیار سنجیدهای است که میتواند برای دامدار مفید بوده و از متضرر شدن او جلوگیری کند.
او ابراز کرد ۵۲۰ هزار راس دام سبک در این شهرستان پرورش و نگهداری میشود.