جوان گفت: جشنواره میوه و غذای قومس همراه با عرضه محصولات متنوع به همت انجمن علمی علوم و صنایع غذایی دانشگاه سمنان گشایش یافت.
وی گفت: غذای سالم ، غذای محلی کلیه مناطق کشور ، غذای ساده و ارزان ، فرآورده های میوه ، غذاهای نوآورانه ، کیک و شیرینی های محلی، نان محلی و نوشیدنی های محلی و سالم از محورهای این جشنواره است.
وی با بیان اینکه ۵۹ انجمن علمی در دانشگاه سمنان فعال است افزود : این جشنواره به همت انجمن علمی علوم و صنایع غذایی دانشگاه سمنان به منظور ارائه محصولات غذایی برپا شده است.
وی ایجاد نشاط اجتماعی در بین دانشجویان ، ارائه محصولات از تولید به مصرف ، و معرفی محصولات و غذاهای بومی و محلی را از جمله اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه سمنان خاطر نشان کرد : برگزاری این گونه جشنواره ها تمرینی برای ورود دانشجویان به بازار کار و تمرین کارآفرینی است .