انرژیهای تجدید پذیر میتوانند بدون ایجاد آلودگی محیطی، نیاز مناطق مختلف به برق را تأمین کنند.
نیروگاه بادی منطقه درح شهرستان سربیشه نیز ۲۰ توربین دارد که قرار است در مرحله اول اجرا، ۴ توربین آن نصب و راه اندازی شود.
با راه اندازی کامل این نیروگاه، نیاز شهرستان سربیشه به برق تأمین میشود و این شهرستان هیچ مشکلی در خصوص تولید و استفاده برق نخواهد داشت.
تأمین برق ۸۰۰ تا هزار و ۲۰۰ خانوار از طریق نیروگاه بادی درح
یکی از مهندسین نیروگاه بادی درح گفت: طول پرههای توربین حدود ۵۱ متر است که پس از انجام عملیات زمینی و اتصال قطعات به یکدیگر، توربین در ارتفاع ۸۵ متری نصب میشود.
او افزود: باد غالبی که در این منطقه وزش دارد از جانب شمال غرب است و طبق بادسنجی انجام شده، منطقه درح ظرفیت خوبی برای تولید برق از طریق باد دارد.
بیشتر بخوانید
یکی دیگر از کارکنان این مجموعه بیان کرد: در طول سال هر توربین میتواند برق ۸۰۰ تا هزار و ۲۰۰ خانوار را تأمین کند.
او تصریح کرد: زمانی نصب توربینها را انجام میدهیم که وزش باد کمتری داشته باشیم تا مشکلی در نصب پیش نیاید و بتوان به راحتی کار را انجام داد.
نصب ۴ توربین در مرحله اول بهره برداری از نیروگاه
لکزایی فرماندار شهرستان سربیشه گفت: نصب ۴ توربین نیروگاه بادی درح در مرحله اول، ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و روال نصب انجام میشود.
او افزود: ظرفیت اسمی این نیروگاه ۵۰ مگاوات است و مصرف برق در سربیشه در ساعات اوج مصرف ۱۷ مگاوات است و با بهره برداری کامل از این نیروگاه، تمام نیاز شهرستان به برق تأمین میشود.
جمالی مدیر توزیع نیروی برق شهرستان سربیشه گفت: هم اکنون ۷.۷ مگاوات تولید برق از انرژی خورشیدی را داریم و با بهره برداری از نیروگاه بادی، ۱۷.۷ مگاوات سطح انرژی تولید شده خواهد بود.
نخعی نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: طبق برنامه ششم توسعه باید ۵ هزار مگاوات برق از طریق انرژیهای تجدید پذیر تولید شود که تاکنون کمتر از ۲۰ درصد آن محقق شده است.