مصطفی بیک مداح اظهارداشت: مهاجرت معکوس روستاییان، کاهش تلفات و خطرات جادهای، صرفه جویی در هزینههای رفت و آمد و حمل و نقل روستائیان از مهمترین مزایای اجرای آسفالت راههای روستایی در استان است.
وی با بیان اینکه بهبود زیرساختهای روستاها در توسعه پایدار این مناطق و ایجاد انگیزه برای روستاییان در راستای توسعه منطقه موثر است، افزود: بنیاد انقلاب اسلامی استان علاوهبر آسفالت راههای روستایی شهرستان خاش اقدام به اجرای پروژه کف سازی و جداره سازی در روستاهای این شهرستان کرده است.
مدیرکل بنیاد انقلاب اسلامی سیستان وبلوچستان تصریح کرد: در قالب این طرحها در شهرستان خاش ۵۲هزار متر مربع زیرسازی، ۴۰ هزار متر مربع آسفالت و جدارسازی در سطح یکهزار و ۶۰۰ متر مربع انجام شده که در مجموع ۱۲۵ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
وی با اشاره به اهمیت اجرای طرح هادی در روستاهای سیستان و بلوچستان گفت: طرح هادی، مهمترین ابزار توسعه مناطق روستایی است و کالبد سکونتگاههای روستایی را در بخشهای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی مورد توجه ویژه قرار میدهد.
بیک مداح تصریح کرد: یکی از مهمترین اهداف اجرای طرح هادی، ارائه امکانات لازم از جمله تسهیلات مورد نیاز به روستاییان در حوزههای اجتماعی، رفاهی و تولیدی به صورت عادلانه بود که این مهم به نظر میرسد با توجه به انجام اقدامات این ادارهکل در چند سال اخیر تا حدودی محقق شده است.