تدوین ۲ طرح برای تقویت فرهنگ کتابخوانی

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی چهارمحال و بختیاری گفت: ۲ طرح پژوهشی در راستای تقویت فرهنگ کتابخوانی و ترغیب مردم به مطالعه با کمک استادان دانشگاه و نخبگان در استان تدوین شد.

احمد فرهادی به مناسبت روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار گفت: تلاش شده تا در قالب این ۲ طرح با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی و هنری استان به ویژه تنوع قومی، جشنواره‌هایی برگزار شود.

وی ادامه داد: یکی از این جشنواره‌ها در حوزه عشایری و به صورت منطقه‌ای تدوین شده است، به این صورت که پنج استان عشایرنشین کشور از جمله چهارمحال و بختیاری دبیرخانه تولید محتوا‌های فرهنگی و هنری می‌شوند و در طول سال آثاری از این استان‌ها جمع آوری و چاپ می‌شود.


بیشتر بخوانید


مدیرکل کتابخانه‌های عمومی چهارمحال و بختیاری در ادامه به برنامه‌های هفته کتاب و کتابخوانی استان نیز اشاره کرد و گفت: تجلیل از فعالان عرصه کتاب و کتابخوانی، برگزاری نشست نخبگان پیرامون آثار علامه طباطبایی، برپایی میز خدمت، برگزاری ورزش صبحگاهی و فضاسازی شهری از جمله این برنامه‌هاست.

فرهادی خاطرنشان کرد: امید است امسال برنامه‌های متفاوتی را در هفته کتاب و کتابخوانی برگزار کنیم و بتوان از این طریق در راستای افزایش سرانه مطالعه در استان گام برداشت.

افزایش مشارکت شهرداری شهرکرد در تقویت فرهنگ کتابخوانی

شهردار شهرکرد نیز از آمادگی این نهاد برای تقویت فرهنگ کتاب و کتابخوانی خبر داد و گفت: در زمینه فضاسازی و نصب نماد‌هایی که می‌تواند به شهر هویت ببخشد شهرداری آماده هرگونه همکاری با اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان است.

محمدحسین واحدیان افزود: نگاه از بعد مدیریت شهری به مقوله کتاب و کتابخوانی به این صورت است که اگر بخواهیم این مهم را در جامعه ترویج دهیم باید بتوانیم همکاری و مشارکت مردم را جلب کنیم.

وی تصریح کرد: یک شهر پویا و خوب یافتنی نیست بلکه ساختی است و این مهم با همراهی مردم انجام می‌گیرد از همین رو راه‌های تقویت مشارکت مردم از اهمیت بسزایی برخوردار می‌شود.

شهردار شهرکرد با تاکید بر هویت‌بخشی برای ایجاد حس تعلق در مردم، اظهار داشت: در همین راستا باید داشته‌های خود را به نسل‌های جوان معرفی کنیم.

واحدیان افزود: باید اطلس فرهنگ در این خصوص تهیه شود و یا اگر وجود دارد در اختیار شهرداری شهرکرد قرار داده شود تا بر اساس این بانک اطلاعاتی بتوان طرح‌های مدیریت شهری را تدوین و اجرا کرد.

وی قصه گویی و روایتگویی را از راهکار‌های تقویت فرهنگ کتابخوانی در بین کودکان و نوجوانان برشمرد و گفت: قرار دادن کتاب در سبد کالایی ادارات، تجلیل از مولفان و نویسندگان و خیرین کتاب و راه اندازی کتابخانه در ادارات استان از دیگر راهکار‌هایی است که می‌توان فرهنگ کتابخوانی را در سطح جامعه ترویج داد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار