منوچهر فخری معاون عمرانی استانداری کرمانشاه در حاشیه جلسه امروز (۲۵ آبان) ستاد بازآفرینی شهری با تاکید بر لزوم بازنگری قانون بازآفرینی شهری، گفت : باید در زمینه احیای بافتهای ناکارآمد برنامه ریزی ویژهای صورت گرفته و همه دستگاهها هماهنگ با هم اقداماتی را انجام دهند.
فخری گفت: در حال حاضر هر دستگاه اقداماتی را در این بافتها انجام میدهد، اما این اقدامات هماهنگ نبوده و همین اقدامات جزیرهای نتوانسته ما را به هدف دلخواه و مشخص برساند.
معاون عمرانی استانداری کرمانشاه تاکید کرد: در زمینه احیای این بافتها دستگاهها باید در کنار هم و برای اهداف مشترک فعالیت کنند، در غیراینصورت تحولی که باید در بافتهای ناکارآمد شاهد نخواهیم بود.
این مسئول با تاکید بر لزوم تامین اعتبار برای پروژههای بازآفرینی گفت: اگر بخواهیم تحولی را در این زمینه شاهد باشیم، باید اعتبارات انجام این کار هم فراهم شود.
وی تاکید کرد: با اعتبارات قطره چکانی نمیتوان کاری را در این زمینه پیش برد و باید ابتدا برنامه کاربردی در این زمینه تدوین شده و بر اساس آن اعتبار لازم تامین شود.
معاون عمرانی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه امسال اعتبارات ویژهای در زمینه احیای این بافتها اختصاص داده شده گفت: این اعتبارات عمدتا به تامین قیر اختصاص داده شده تا بتوان نیاز آسفالت را در این بافتهای ناکارآمد تا حدی مرتفع کرد.
وی با تاکید بر ضرورت پای کار آمدن مردم جهت احیای بافتهای ناکارآمد گفت: هرچه مسئولان تلاش کنند و اعتبار هزینه کنند بدون مشارکت مردم احیای این بافتها امکان پذیر نیست و باید پیش از هراقدام کارهای فرهنگی در این مناطق صورت گیرد.
فخری گفت: بطور قطع با فرهنگ سازی صورت گرفته و مشارکت مردم به راحتی میتوان زمینه را برای احیای این بافتها فراهم کرد.
معاون عمرانی استانداری کرمانشاه با اشاره به برگزاری جلسه آینده ستاد بازآفرینی شهری با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: این انتظار هست که مسئولان هر یک از دستگاههای عضو ستاد برنامههای خود را برای این جلسه آماده کنند
ابراهیم رحیمی زنگنه فرماندار کرمانشاه با بیان اینکه بازآفرینی شهری فقط آسفالت معابر نیست، گفت: برای احیای بافتهای ناکارآمد باید اقداماتی در حوزههای مختلف عمرانی، فرهنگی، اجتماعی و ... صورت گیرد.
رحیمی زنگنه گفت: از طرفی دستگاهها باید شرایط را برای کار در این بافتها تسهیل کنند، بطور مثال شهرداری باید برای ساخت و ساز در این بافتها تا حد امکان تسهیل گری داشته باشد.
نادر نوروزی شهرداری کرمانشاه با بیان اینکه دستگاههای مختلف در زمینه احیای بافتهای ناکارآمد وظیفه و مسئولیت دارند، گفت: هر دستگاهی به سهم خود در حال انجام کار است، بطور مثال ما به عنوان شهرداری باید برای صدور پروانه در بافتهای ناکارآمد تخفیف بدهیم که این کار در حال انجام است، اما متاسفانه در سالهای گذشته دولت یک ریال پول جبران این تخفیف را به شهرداری کرمانشاه نداده است.
وی افزود: از طرفی بحث تامین قیر و انجام آسفالت هم در این بافتها در دست اقدام است و این محلات کم برخوردار در اولویت کار ما قرار دارند.
شهردار کرمانشاه کرمانشاه با تاکید بر لزوم تشکیل قرارگاه بهسازی شهرکهای حاشیهای گفت: بهتر است تمام دستگاههای خدمات رسان تحت این قرارگاه فعالیت کرده تا بتوانیم حرکت هماهنگی را در زمینه احیای بافتهای ناکارآمد شهری شاهد باشیم.
وی افزود: از طرفی برای اقدامات جهت احیای این بافتها نیازمند تامین اعتبار هستیم و اگر اعتبار تامین شده و همه هماهنگ عمل کنیم میتوانیم به هدف اصلی که همان احیای بافتهای ناکارآمد است، برسیم .