آقای پیمان حدادی گفت: یکی از اقدامات اصلی صندوق تثبيت، ثبات بازار است، یعنی که این صندوق هر روز در بازار خرید و فروش نخواهد کرد. ورود صندوق های تثبیت به بازار بر اساس آیین نامه ایی که مشخص است.
به گفته او، هم اکنون این صندوق در ۵۱۰ نماد سهم دارد، نقدشوندگی سهام و اقدامات آن سهم از جمله موارد و دلیل انتخاب سهم ها است. صندوق توسعه ملی مستقیم سهم خرید نمی کند.
حدادی گفت: قطعا ملاک مثبت بودن شاخص کل برای صندوق تثبیت نیست و اصلا به دنبال سرمایه گذاری نماد خاصی نیست. سازمان دیوان محاسبات بر عملکرد این صندوق نظارت دارد، این صندوق مکلف به ارائه گزارش نیست اما قطعا گزارشاتی از صندوق به بازار مخابره می شود.
او در خصوص بورس بین الملل گفت: در دو ماه گذشته جلسه شورای عالی بورس در زمینه بحث بورس بین الملل مطرح شد، با حداقل این که ۶۰ درصد این معاملات خارجی و در آن اوراق ارزی حاضر باشد. اما هم اکنون به جز یک نهاد و یک بانک داخلی دیگر در خواستی برای بورس بین الملل را نداشته ایم، اساسنامه این بورس در اراده نظارت هم در حال بررسی است اما تغییرات در بخش مناطق آزاد نیز کار را مقداری به تعویق انداخت.
حدادی در مورد بازگشایی نماد های استانی سهام عدالت گفت: در خرداد شورای عالی بورس سازمان بورس را مکلف کرد تمهیدات برگزاری مجامع را به گونه پیش ببرد که شهریور این مجامع برگزار شود. تمام مقدمات برگزاری فراهم شد و به شورای عالی بورس اعلام شد اما نهادی که باید مجوز برگزاری را بدهد شورای عالی بورس است که هنوز این مجوز داده نشده است.
او می گوید : سازمان بورس به دنبال جلوگیری از توقف نمادها از جمله استانی است .توقف این نماد ها را شورای عالی بورس اعلام کرده و تا زمانی که شورای عالی بورس مجوز ندهد باز نمی شوند. امیدواریم که شورای عالی بورس به جمع بندی در خصوص کلیت سهام عدالت برسد.
مدیر صندوق تثبیت گفت: در خصوص امکان فروش افراد مستقیم نیز باید شورای عالی بورس در این زمینه تصمیم بگیرد.