رزاق همایونفر کارشناس مسئول مدیریت حوادث و بلایای بیمارستان امام خمینی (ره) مهاباد گفت: این کارگاه آموزشی با شرکت ۳۲ نفر از نیروهای جامعه هدف شامل پرستار اورژانس بیمارستان و سرپرستاران و سوپروایزرین بالینی شاغل در بیمارستان امام خمینی (ره) مهاباد برگزار شد.
وی افزود: راه اندازی این اورژانس برای کمک به انتقال سریع مصدومان، انتقال خون و کمک به مردم در مناطق سیل زده و زلزله زده کمک به مادران باردار در فصول سرد سال، حوادث پرتلفات و غیر مترقبه، قطع عضو، تروماهای نافذ سینه، شکم و جمجه سکتههای قلبی و مغزی که امکان انتقال زمینی ندارند پوشش خدمات فوریتهای پزشکی در مناطق صعب العبور در دستور کار قرار دارد.
به گفته همایونفر، این کارگاه با هدف آشنایی پرستاران و کادر درمان با شرایط و اقدامات لازم در بخش کمکهای اورژانس هوایی شامل آشنایی با مزیت آمبولانس هوایی، آشنایی با ماموریت اولیه و ثانویه، آشنایی به محدودیتها در اورژانس هوایی آشنایی با کد ۳۵۰، تیم بالینی، تیم ایمنی و امنیت در اورژانس هوایی و آشنایی با سیستم مدیریت ایمنی خدمات آمبولانس هوایی برگزار شد.
وی افزود: فرآیندهای اعزام بیمار با بالگرد برای پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی و سرپرستاران به چه نحوی است و نحوه آدرس دهی به خلبان اورژانس هوایی با توجه به مختصات محل فعلی به ۳۰ نفر از پرسنل آموزش داده شد.
کارشناس مسئول مدیریت حوادث و بلایای بیمارستان امام خمینی (ره) مهاباد گفت: با توجه به نیاز استان و شهرستانها به اورژانس هوایی برای افرادی که در مکانهای صعب العور دچار سانحه میشودند و یا ارجاع بیمار بدحال با توجه به اندیکاسیونهای اشاره شده نیاز به ارجاع به بیمارستان دارای تخصص بالاتر داشته باشند اورژانس هوایی مورد استفاده قرار میگیرد.