محمودی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قائنات گفت: نظارت بهداشتی بر تولید گوشت قرمز و سفید سالم و بهداشتی به صورت روزانه از کشتارگاههای دام وطیور شهرستان به وسیله کارشناسان شبکه انجام میشود که در همین خصوص در دو کشتارگاه دام و طیور در بخش دولتی و خصوصی، پس از نظارتهای بهداشتی و نتایج آزمایشگاهی، بیش از ۱۱۲ تُن لاشه دام و طیور غیر قابل مصرف از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
او افزود: از این مقدار ۱۱۰ تُن مربوط به کشتارگاه طیور و ۲ تُن و ۱۰۰ کیلوگرم متعلق به کشتارگاه دام بوده است.
محمودی بیان کرد: نظارتهای بهداشتی دامپزشکی در تمامی زنجیرههای تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی تضمین کننده سلامت، کیفیت و بهداشت غذای مصرفی شهروندان خواهد بود.