کریمی مدیر صنایع تبدیلی استان کرمانشاه با بیان اینکه این واحد با برآورد ۲۰ میلیارد تومان در شهرستان صحنه راه اندازی میشود گفت : از این میزان ۱۲ میلیارد تومان آن تسهیلات است.
وی با اشاره به صادرات این محصول به کشورهای عربی به عنوان پیش غذا گفت: تفاوت این واحد فرآوری با سایر واحدهای صنایع تبدیلی درکشور این است که واحدهای دیگر خمیر فلافل، نخود چی، کنسرو نخود تولید میکنند و سس هوموس برای نخستین بار است که تولید میشود.
مدیر صنایع تبدیلی استان کرمانشاه گفت: این واحد با پیشرفت ۲۵ درصدی تا سال دیگر به بهره برداری میرسد.
کریمی با بیان اینکه در این واحد ۵۰ نفر به طور مستقیم اشتغالزایی ایجاد خواهد شد ادامه داد: حدود ۴ ماه عملیات اجرایی این واحد فرآوری با ظرفیت ۱۰ هزار تن آغاز شده است .