طی سالهای اخیر کمیته امداد به دنبال تغییر رویکرد از حمایت به سمت توانمندسازی بوده و در همین راستا با ارائه تسهیلات اشتغال، آموزش و دیگر خدمات تلاش کرده موجبات خودکفایی خانوادههای تحت حمایت را فراهم کند.
خانم پاریاب ۴۰ ساله لیسانس روانشناسی و اهل کرمان است که به دلیل بروز برخی مشکلات خانوادگی از همسر جداشده و سرپرستی و حضانت دو فرزندش را برعهدهگرفته است، او دراینباره میگوید: در آن زمان در مهدکودکی کار میکردم و درآمد اندکی داشتم که به دلیل بیماری کرونا مهدکودک تعطیل شد، ازلحاظ اقتصادی در مضیقه بسیار بودم و به همین دلیل به کمیته امداد مراجعه و تحت حمایت این نهاد قرار گرفتم که باراهنمایی و مشاوره مددکاران این نهاد توانستم وام اشتغال دریافت و زمینه توانمندی زنان سرپرست خانوار زیادی را فراهم کنم.
این بانوی خوشفکر افزود: به دلیل علاقهای که به شغل تولید عروسکهای پارچهای داشتم به تهران سفر کردم و به مدت سه هفته دورههای آموزشی در این زمینه را فراگرفتم و سپس با مراجعه به کمیته امداد و دریافت تسهیلات قرضالحسنه اشتغال توانستم علاوه بر تولید عروسکهای پارچهای محصولاتی درزمینهٔ عفاف و حجاب نیز تولید و زمینه اشتغال خود و ۳۰ نفر از زنان سرپرست خانوار کرمانی که اکثر آنها مددجوی کمیته امداد هستند را فراهم کنم.
این بانوی کارآفرین تصریح کرد: هماکنون ماهیانه بهطور میانگین حدود ۱۵ هزار تا ۲۰ هزار عروسک پارچهای و ۵۰۰ دست محصولات عفاف و حجاب شامل ساق دست و هد حجاب و ... تولید میکنم.
او با اشاره به اینکه مواد اولیه تولید این عروسکها را از استان تهران خریداری و تولیدات خود را جهت فروش به استان اصفهان ارسال میکنم بیان داشت: در صورت دریافت تسهیلات و توسعه طرح خود میتوانم مواد اولیه جهت کار را در استان کرمان تولید، بستهبندی و بدون واسطه به فروش برسانم.
خانم پاریاب از خرید دستگاه چاپ پارچه بهمنظور تولید لباس با عکسهای دلخواه در راستای اشتغال و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار بیشتری در استان خبر میدهد وافزود: برای خرید این دستگاهها از کمیته امداد تسهیلات دریافت کردهام.
این بانوی کارآفرین درباره وضعیت کار و درآمدش گفت: روزانه بیش از ۱۰ ساعت مشغول کار هستم و خوشبختانه ماهیانه ۲۰ میلیون تومان درآمد خالص کسب میکنم که امیدوارم بتوانم با کمکهای کمیته امداد بازهم کار خود را گسترش و زمینه اشتغال زنان سرپرست خانوار بیشتری را فراهم کنم.