او افزود: تولید محتواهای مناسب با شعارهای نو و تازه و حرفهای جدید که جذابیت ایجاد کند، برای معرفی محصولات خاص استان ضروری است.
قناعت از برگزاری نمایشگاه ملی که حضور ۳۰ استان کشور را در خراسان جنوبی به همراه دارد، به عنوان یک فرصت مطلوب یاد کرد و با تأکید بر اینکه در این زمینه باید سنگ تمام بگذاریم عنوان کرد: میزبانی استانهای دیگر، فرصتی طلایی برای معرفی ظرفیتهای گردشگری و صنایع دستی و دیگر ظرفیتهای خراسان جنوبی است.
استاندار خراسان جنوبی بر نقش صدا و سیما در این زمینه تأکید کرد و ادامه داد: باید به گونهای برنامهریزی شود که طی این چند روز برپایی نمایشگاه و برقراری ارتباط با استانها و شبکههای مختلف، خراسان جنوبی در شبکههای مختلف استانی و ملی مطرح شود.
او بیان کرد: اطلاعرسانی وسیع در خصوص برگزاری نمایشگاه از سوی مطبوعات و جراید نیز میتواند به معرفی استان کمک کند.
قناعت گفت: لازمه بهرهبرداری حداکثری از فرصت طلایی برپایی نمایشگاه برای عرضه توانمندیهای خراسان جنوبی، کار تیمی خوب، همافزایی و مشارکت همه حوزههاست.
استاندار خراسان جنوبی گردشگری و صنایع دستی را از مؤلفههای کلیدی استان برشمرد و افزود: فرصتهای گردشگری، صنایع دستی و آثار باستانی استان اگرچه مغفول مانده اما در بحث اشتغالزایی و کمک به توسعه، با ظرفیتهای کشاورزی و معدنی برابری میکند.
او برندسازی را از نکات کلیدی در معرفی محصولات استان عنوان کرد و گفت: برخی محصولات خاص خراسان جنوبی است و نمونه مشابهی در دیگر مناطق ندارد لذا باید برای معرفی آن ها و نیز محصولات مزیتدار استان، در سطح ملی و جهانی برندسازی داشته باشیم و وقت و انرژی بیشتری بگذاریم.
قناعت از حوزههای متولی خواست با طراحی و آمادهسازی بستههای حاوی صنایع دستی خراسان جنوبی برای هدیه دادن به مهمانان خاص به معرفی داشتههای استان کمک کنند و حتی این موضوع در اولویت برنامههای تمامی دستگاههای اجرایی قرار گیرد.
استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: شرکتهای دانشبنیان هم باید در این نمایشگاه حضور پررنگی داشته باشند.
او با اشاره به اینکه سفیر قرقیزستان در ایران شنبه آینده به استان سفر میکند عنوان کرد: از جمله موضوعاتی که باید در این سفر مورد توجه قرار گیرد، معرفی صنایع دستی و آثار باستانی و تاریخی استان است.
قناعت افزود: فرودگاهها، نمایشگاهها، ورودیهای شهرها، هتلها و شرکتهای استانی جزو ارزشهای شهری هستند که سطح رفاه یک منطقه را نشان میدهند و این ظرفیتها که همان وهله اول و بدو ورود به چشم میآیند، میتوانند ترغیب کننده باشند.
استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: ما این ظرفیتها را داریم و باید برای ترغیب گردشگران و سرمایهگذاران به حضور در استان، از آن ها به بهترین شکل استفاده کنیم همچنین از فرصت حضور مهمانان برای تقویت صنعت هتلداری و اقامتگاههای بومگردی منطقه استفاده شود.
او بر اجرای برنامههای پرمحتوا، شاد و مفرح در مدت برگزاری نمایشگاه سراسری صنایع دستی تأکید و بیان کرد: برای حضور پررنگ استان در نمایشگاه بیناللملی که بهمن ماه در تهران برگزار میشود باید از اکنون برنامهریزی کنیم تا بهترین استفاده را از این فرصت نیز ببریم.
شاهوردی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی نیز گفت: پنجمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی در خراسان جنوبی هفتم تا یازدهم آذر امسال با حضور صنعتگران و فعالان صنایع دستی سراسر کشور، در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی بیرجند برپا میشود.
او افزود: شهرستانهای خراسان جنوبی با رشتههای مزیتدار خود در این نمایشگاه شرکت خواهند کرد و ۱۰ غرفه نیز به معرفی ظرفیتهای گردشگری شهرستانهای استان اختصاص خواهد داشت.
شاهوردی بیان کرد: در حاشیه این نمایشگاه سراسری ارزیابی صنعتگران و هنرمندان حاضر انجام میشود و منتخبان به نمایشگاه بینالمللی صنایع دستی اعزام خواهند شد.