سعید کسائیان ضمن اشاره به بحران جمعیت و پیری گفت: متأسفانه استان سمنان یکی از پایینترین نرخهای باروری در کل استانهای کشور را دارد و این آمار نگران کننده است و باید برای مقابله با آن طرح جوانی جمعیت و افزایش نرخ باروری به صورت جدیتر اجرا شود
وی با بیان اینکه در استان سمنان از هر ازدواج ۱.۳ فرزند به دنیا میآید، افزود: هدفگذاری ما رسیدن به نرخ ۱.۷ فرزند به ازای هر ازدواج است که فعلاً آمار احصایی از سمنان اصلاً خوب نیست.
معاون دانشگاه علوم پزشکی سمنان با بیان اینکه نرخ پایین باروری، پیری جمعیت را به دنبال دارد، بیان کرد: برای جوانی جمعیت سمنان در بازه زمانی سه سال آینده توسط دانشگاه علوم پزشکی برنامهریزی شده است.
کسائیان با بیان اینکه برنامهها و مشوقهای فرزند آوری در سمنان مد نظر قرار گرفته است، بیان کرد: یکی از اقداماتی که در سمنان صورت گرفته تا بتواند نرخ باروری را افزایش دهد، پوشش بیمهای ناباروری است به نحوی که هم اکنون ۹۰ درصد هزینههای درمان ناباروری پرداخت میشود.
وی با بیان اینکه پوشش بیمهای برای تمام زنان باردار از دیگر اقداماتی است که در قالب طرح حمایت از جوانی صورت گرفته است، ابراز کرد: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت در استان سمنان به مثابه یک راهبرد جدی دنبال میشود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سمنان با بیان اینکه برای ترویج و تشویق فرزندآوری تسهیلات خرید مسکن نیز به متقاضیان در سمنان داده میشود، بیان کرد: از دیگر اقدامات صورت گرفته در راستای حمایت از فرزندآوری پوشش بیمه برای کودکان زیر پنج سال فاقد بیمه است.