مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران بر لزوم جدی گرفتن موضوع ایمنی در مناطق مختلف شهر تهران تاکید کرد و یادآور شد: رویکرد تک بعدی به مقوله پیشرفت خطا دارد، در نتیجه باید رویکرد توسعه پایدار جایگزین روشهای قبلی شود.
وی از موضوع ایمنی به عنوان یکی از دغدغههای مهم در موضوع توسعه پایدار نام برد و گفت: در منطقه ۲۱ باید توجه به توسعه پایدار و در کنار آن مقوله ایمنی به عنوان یکی از اولویتها تعییین شود.
بابایی در ادامه با اشاره به حضور اعضای گروههای دوام در این جلسه گفت: گروه های دوام سرمایه بزرگ ما در حوزه اجتماعی هستند که باید از توان آنها استفاده کرد. داوطلبان دوام باید در حوزه پیشگیری و ایمنی هم نقش داشته باشند و شهرداری باید در سرای محلات جایگاهی برای این داوطلبان در نظر بگیرد تا حضور فعال داشته باشند.
وی در ادامه بر لزوم توجه به آموزشهای شهروندی و آموزش مدیران شهری منطقه به منظور آشنایی آنها با موضوع ایمنی و مدیریت بحران تاکید کرد.
در ادامه علی نصیری رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ضمن بررسی وضعیت ریسکهای محتمل در شهر تهران از شناسایی ۵۴ عنوان ریسک در منطقه ۲۱ خبر داد و گفت: نمیتوانیم برای رفع مشکلات شهر حرکات نمادین انجام دهیم، این شهر نیاز به حضور در کف میدان دارد و در این عرصه موضوع ایمنی در اولویت قرار دارد.
وی با اشاره به وجود مراکز صنعتی در منطقه ۲۱ بر لزوم توجه به موضوع حوادث ناشی از مواد خطرناک و نگاه جدی به این نکته تاکید کرد و در ادامه توضیحاتی در خصوح طرح اعزام تیمهای ۲۲گانه ارزیابی ساختمانهای شهر تهران و نقش این تیم در ارزیابی کامل ایمنی ساختمانهای پایتخت ارائه داد.