احمدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پاوه گفت : در شهرستان پاوه انواع انار از ارقام بومی همچون ترش و شیرین، نرم دانه، پیرمیکاییل و غیربومی همچون یوسف خانی، ملس ساوه و رباب نیریز تولید میشود که نوع ترش آن برای تولید رب انار کاربردیتر است.
رب انار بیشتر بصورت سنتی تهیه میشود و مصرف آن بیشتر در داخل استان است.
۶۷۰ هکتار باغ انار مثمر در پاوه وجود دارد که از این میزان سطح زیر کشت امسال ۱۸۰۰ تن انار برداشت شد.
برداشت انار در شهرستان از اوایل آبان آغاز و به مدت یک ماه ادامه دارد .