روح اله حقی منصوری مدیر جهاد کشاورزی سلسله اظهار داشت: میانگین برداشت زعفران خشک در هر هکتار اراضی سلسله، حدود ۱۰ تا ۱۲ کیلوگرم و متوسط تولید کشوری در هر هکتار کمتر از ۱۰ کیلوگرم است.
منصوری با بیان اینکه امسال ۱۳۰ هکتار از زمینهای سلسله به کشت زعفران اختصاص یافته است گفت: برداشت محصول آغاز شده است و پیش بینی میشود بیش از یک تن طلای سرخ از این مزارع برداشت شود.
او با اشاره به عملکرد ۷۰۰ تا یکهزار و ۲۰۰ کیلوگرمی گل زعفران در هر هکتار از مزارع شهرستان عنوان کرد: محصول برداشت شده به لحاظ کیفیت و کمیت از عملکرد فوق العادهای برخوردار است و همین باعث شد امسال ۵۰ هکتار دیگر از اراضی شهرستان به کشت این محصول اختصاص یابد.
مدیر جهاد کشاورزی سلسله افزود: با توجه به اینکه ۵۰ هکتار از مزارع به تازگی به کشت این محصول اختصاص یافته و زعفران بسته به نوع پیاز کشت شده و سال کشت (زعفران یک گیاه هفت ساله است) معمولا در سال پنجم، به بالاترین عملکرد تولید میرسد پیش بینی میشود در سالهای آتی تولید زعفران شهرستان از رقم فعلی بیشتر شود.
منصوری با اشاره به اینکه زنجیره ارزش زعفران در سلسله کامل است تصریح کرد: تعاونی زعفران کاران در راستای حمایت از تولید کنندگان این محصول تشکیل شده و اکنون بیش از ۴۰۰ نفر بهره بردار تحت پوشش خدمات این تعاونی هستند.
او با بیان اینکه زعفران برداشت شده و خشک گرمی ۵۰ هزار تومان در بازار به فروش میرسد عنوان کرد: کشاورزان زعفران کار هر کیلوگرم زعفران خشک را بیش از ۵۰ میلیون تومان در بازار به فروش میرسانند که با توجه به اینکه زعفران از جمله کشتهای کم زحمت و پرسود است درآمد خوبی دارد.
مدیر جهاد کشاورزی سلسله با اشاره به برندسازی زعفران شهرستان گفت: گرچه این محصول در سالهای گذشته به دلیل عدم برندسازی، در بازارهای فروش ناشناخته بود، اما با توجه به اقدامات و پیگیریهای صورت گرفته در سالهای گذشته، اکنون این محصول در بازارهای فروش با نام تجاری زعفران زرین سلسله به فروش میرسد.
منصوری اظهار داشت: زعفران کاران سلسله دغدغه فروش محصولات خود را ندارند و کشاورزان تحت پوشش این تعاونی از تسهیلات ارزان قیمت بهره مند میشوند به نحوی که سال گذشته بیش از ۱۴۰ نفر از بهره برداران شهرستان از این تسهیلات منتفع شدند.