یکی از شهروندان بیرجندی با اشاره به اینکه بعضی روزها وقتی به نانوایی می رویم با تعطیل بودن آن رو به رو می شویم گفت: این موضوع سبب میشود که فرد برای تهیه نان از محله خودش راهی یک محله دیگر شود.
او در خصوص کیفیت پایین نان به ویژه نان سنکگ نیز گلایه کرد و افزود: زمانی که به نانوایی سنگک می رویم نان خمیر به ما می دهند.
این شهروند ادامه داد: زمانی که به نانوا هم اعتراض میکنیم میگوید نان سنگک کیلویی است و نمیتوانیم آن را برشته کنیم و اگر نمیخواهید نان را نبرید.
یکی از نانوایان بیرجندی هم در خصوص سهمیه آرد گلایه کرد و خواستار توزیع آرد بیشتر به نانواییهایی که فروش نان بیشتری دارند شد.
مختاری رئیس اتحادیه نانوایان بیرجند گفت: اگر نانوایی بخواهد به جز روز تعطیلی مشخص خود نانوایی را تعطیل کند باید از روز قبل این موضوع را به صنف و مردم نیز اطلاع دهد.
او افزود: اگر فردی در روز غیر تعطیل به نانوایی مراجعه کند و با برگهای برای تعطیلی نانوایی در پشت شیشه رو به رو نشود این موضوع را باید به اتحادیه اعلام کند زیرا این یک نوع تخلف است.
مختاری در خصوص وضعیت نانواییهای آزاد پز سنگک نیز عنوان کرد: گاهی به دلیل آنکه وزن نان سنگک بیشتر شود مشاهده شده که نانوا، نان را خام به مردم تحویل میدهد که البته این موضوع هم تخلف است و در بازرسیهایی که صورت بگیرد به این موضوع نیز توجه خواهیم کرد.
رئیس اتحادیه نانوایان بیرجند بیان کرد: افزایش سهمیه آرد به نانواییها هم اکنون به دیل بسته بودن سهمیه آرد امکان پذیر نیست و پیگیر رفع این مشکل نیز هستیم زیرا از سال ۹۵ سرشماری در کشور صورت نگرفته و هم اکنون جمعیت در حاشیه شهر بیرجند افزایش یافته است و نیاز مردم نیز به نان بیشتر از قبل شده و باید سهمیه آرد نیز افزایش یابد.
او اظهار کرد: هم اکنون سهمیه آرد فرد در هر ماه در استان ۹ کیلوگرم است که نیاز است این سهمیه از سوی مسئولین افزایش یابد.
از ابتدای طرح ساماندهی نانواییها تاکنون ۳ هزار و ۲۱۱ بازرسی از نانواییهای سطح شهر صورت گرفته است.