بیش از ۲۲ هزار تن گوشت سفید در راه است

پیش بینی می‌شود ۲۲ هزار و ۸۶۶ تن گوشت سفید در مازندران تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

مسعود احمدی حاجی معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران از جوجه ریزی ۱۲ میلیون و ۱۴۰ هزار قطعه‌ای در مرغداری‌های گوشتی استان در آبان ماه امسال خبر داد و گفت: پیش بینی می‌شود با این تعداد جوجه ریزی، ۲۲ هزار و ۸۶۶ تن گوشت سفید در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

او افزود: ۲ میلیون و ۴۱۰ هزار و ۹۵۰ قطعه از جوجه ریزی‌های انجام شده در آبان ماه امسال از نژاد آپلاس، ۲ میلیون و ۸۴۲ هزار و ۱۵۰ قطعه از نژاد آرین، ۵ میلیون و ۳۵۰ هزار و ۱۹۰ قطعه از نژاد راس و یک میلیون و ۵۳۷ هزار و ۱۵ قطعه از نژاد کاب بود.

احمدی حاجی تعداد جوجه گوشتی تولیدی کارخانجات جوجه کشی استان را ۴۸ میلیون و ۱۶۷ هزار و ۷۲ قطعه، جوجه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی را ۳۱ میلیون و ۱۸۲ هزار و ۷۶۶ قطعه و جوجه ریزی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان را ۵۳ هزار و ۸۰ قطعه‌ای اعلام کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.