دکتر مسعود میرزائی شهرابی افزود: بیشتر این شرکتها در حوزه معدنی و کشاورزی فعال شده اند که پیش بینی میشود بیش از هزار شغل جدید از این طریق در پارک علم و فناوری خراسان رضوی ایجاد شود.
وی ادامه داد: یکی از اولویتها برنامه ریزی بر اساس مزیت اصلی استان خراسان رضوی در حوزه معدن خواف بود که تاکنون ۵۰ شرکت رویشی آن در پردیس صنایع معدنی خواف ایجاد شده است.
عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد بیان کرد: از سوی دیگر فراخوانهای مختلفی در سطح استان منتشر شد تا افراد متخصص که حرفی برای گفتن دارند خود را به این مجموعه معرفی کنند تا در زمان صدور مجوز بهره برداری از این پردیس، شرکتهای تازه تاسیس متناسب با نیاز و تخصص خود بتوانند از افراد با دانش استفاده کنند.
او با اشاره به تلاشهای مجموعه پارک علم و فناوری گفت: تمام تلاش این مجموعه این است تا ضمن کاهش بروکراسی اداری، افراد متخصص درگیر، مراحل زمان بر صدور مجوز نشوند و به جز کار علمی، دغدغه دیگری نداشته باشند.
میرزائی افزود: از سوی دیگر تلاش شده است تا با رایزنی و برگزاری جلسات متعدد با مدیران عامل برخی شرکتها، امکان استفاده از جوانان نخبه فراهم شود.
وی بیان کرد: با ابلاغ استفاده از دستیار فناوری دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، فرصت پیدا میکنند تا در شرکتهای مختلف حضور پیدا کرده و توانمندی خود را برای جذب و جلب اعتماد آن مجموعه فراهم کنند و حقوق خود را از دولت به مدت ۶ ماه دریافت میکنند.
رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی ادامه داد: سعی شده است تا این پارک پاتوق مناسبی برای دانش آموزان، دانشجویان و استادان دانشگاهها باشد و تخصص خود را محک بزنند و نسبت به علاقه مندی خود، امکان تاسیس و یا جذب در شرکتهای دانش بنیان فراهم شود.
او گفت: باید مزیتهای استانی را نیز در نظر گرفت، زیرا وقتی شرایطی همچون منطقه خواف وجود دارد باید بتوانیم ۲۰۰ شرکت فناور برای همکاری با این مجموعه ایجاد کنیم و حال آنکه در حال حاضر، باطلههای این معدن که ارزش فراوانی هم دارد، بدون استفاده در محیط قرار گرفته است.
میرزائی افزود: استان خراسان رضوی، شرکتهای بسیاری در حوزه ICT دارد، ولی نسبت به حوزه کشاورزی و معدنی غفلتهایی در گذشته شکل گرفته است و امیدواریم با نگاه منظومه ای، ضمن استفاده از شرکتهای بزرگ، شرکتهای کوچک دانش بنیان نیز مورد حمایت قرار گیرند.