محمدحسن غریب مجنی رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شاهرود گفت: سطح زیر کشت این محصول در شاهرود ۴۰۰ هکتار است که ۳۳۰ هکتار آن بارور است.
به گفته غریب مجنی، میانگین برداشت انار از هر هکتار ۸ تا ۱۰ تن و عمده ارقام انار در شاهرود بجستانی، یوسف خانی و محلی است.
غریب مجنی با بیان اینکه ۷۰ درصد انار تولیدی در شاهرود درجه یک است که به صورت تازه خوری مصرف میشود افزود: بقیه انارهای تولیدی در شاهرود درجه ۲ و ۳ است که در کارگاههای خانگی فرآوری شده و به صورت رب انار، آب انار و لواشک انار به بازار عرضه میشود
پیش بینی میشود امسال دو هزار و ۸۰۰ تن انار از باغهای شاهرود برداشت شود.