مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گفت: ۱۸ واحد صنعتی و سنتی پرورش شترمرغ در خوزستان در حال فعالیت هستند.
آصفی گفت: این واحدها در شهرستانهای آبادان، خرمشهر، بهبهان، رامهرمز، سوسنگرد، دزفول، اندیمشک و کارون فعالند و سالانه ۲۴ تن گوشت شترمرغ آماده طبخ تولید میکنند.
از پوست و چرم شترمرغ در صنایع دستی و تولید لوازم چرمی استفاده می شود، همچنین شاه پر آن در تولید وسایل تنظیفی و ناخن و چشمهای آن در وسایل پزشکی به کار گرفته میشود.
روغن این پرنده نیز در درمان بیماریها و تخم شترمرغ در صنایع غذایی استفاده میشود.