قباد محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه حدود ۱۵ سال بود که بحث تعرفه خدمات پرستاری مطرح بود گفت : خوشبختانه این تعرفه در دولت سیزدهم برقرار شد.
وی با بیان اینکه در دو هفته گذشته مبلغی بابت تعرفه خدمات پرستاری به حساب دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه واریز شد گفت: امروز این مبلغ به حساب بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی واریز شده است و تا دو روز آینده نیز پرستاران آن را دریافت خواهند کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه این تعرفه تا حدودی کارانه و دستمزد پرستاران را ترمیم میکند گفت: این پرداختی مربوط به سه ماه اول امسال (فروردین، اردیبهشت و خرداد) خواهد بود که مجموع آن به حساب پرستاران واریز میشود.
محمدی خاطر نشان کرد: این تعرفه متناسب با بخش محل کار، میزان سختی کار و اضافه کار از یک تا ۶ میلیون تومان ماهانه متغیر خواهد بود.
وی افزود: حدود ۷ هزار نفر در استان جزء جامعه پرستاری هستند که از این تعداد بیش از ۵ هزار نفر در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه فعالیت میکنند و مابقی نیز در بیمارستانهای بخش خصوصی مشغول به کار بوده و یا متقاضی کار هستند.
محمدی با بیان اینکه بیشتر پرستارانی که در دانشگاه علوم پزشکی مشغول خدمت هستند بصورت پیمانی یا رسمی مشغول به خدمت هستند گفت: تعدادی از پرستاران طرحی، قراردادی و یا شرکتی هستند که با پیگیریهای مجلس شورای اسلامی تلاش میشود تا پرستاران شرکتی نیز تبدیل وضعیت شوند.
وی با اشار ه به وجود ۱۹ بیمارستان در دانشگاه علوم پزشکی و ۸ بیمارستان در بخشهای غیر دانشگاهی استان گفت: در سالهای گذشته قانونی در رابطه با بهروه وری به نفع سیستم پرستاری به دانشگاههای علوم پزشکی کشور ابلاغ شد که در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه این قانون بطور کامل اجرا میشود.
محمدی گفت: در قانون بهره وری بر اساس سختی کار ساعت موظفی پرستاران کاهش و اضافه کار آنها افزایش مییابد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از دانشکده پرستاری کرمانشاه به عنوان یکی از قدیمیترین دانشکدههای پرستاری در کشور یاد کرد و گفت: در دانشکده پرستاری سنقر سالانه حدود ۳۰ پرستار تربیت میشود.
محمدی افزود: امسال با پیگیریهای انجام شده مجوز دانشکده پرستاری اسلام آباد غرب از وزارتخانه گرفته شده است و برای شروع کار ۱۵ دانشجو در این دانشکده بهمن ماه مشغول به تحصیل میشوند .