فیلم داستانی "مرجان" به نویسندگی و کارگردانی ابوذر غفاری مقدم در سالن مرکز همایش‌های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته رونمایی شد.

ابوذر غفاری مقدم کارگردان و کارمند دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در خصوص داستان فیلم گفت: داستان فیلم "مرجان" برگرفته از ماجرای واقعی است که به آسیب‌های اجتماعی از جمله اعتیاد، فقر، ازدواج اجباری، طلاق و قتل می‌پردازد.

کارگردان فیلم مرجان افزود: این فیلم ۳۵ دقیقه‌ای در شهداد و کرمان به تهیه کنندگی رضا قربانی تصویربرداری شده است. در این فیلم علیرضا ضیائی به عنوان تدوینگر و تصویربردار، علی نقیب پور دستیار کارگردان و بازیگردان، حمیدرضا خانی صدابردار، علی احمدی طراح و اجرای گریم همکاری داشتند.

مرجان جرنگیده، علی نقیب پور، محمدرضا کریمی، رضاقربانی، عباس پورمیرزایی، نزهت دامیار، نرگس اسماعیلی، علی افتخاری، سیدعلی حسینی و یسنا پورجوپاری و تعدادی از بازیگران به ایفای نقش پرداختند.

در آیین اکران فیلم داستانی مرجان امام جمعه ماهان پرداختن به آسیب‌های اجتماعی از زبان هنر را مفید و موثر توصیف کرد. حجت الاسلام مختارآبادی با تاکید بر شناخت و برنامه ریزی دقیق برای مرتفع کردن آسیب‌های اجتماعی از ساخت فیلم داستانی مرجان با محور آسیب‌های اجتماعی تشکر کرد.

سرپرست روابط عمومی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته با اشاره به نگاه همه جانبه به جامعه گفت: روایتگری داستان زندگی کسانی که جز خدا کسی را ندارند، در خلوت خویش فرورفته اند و گوش شنوایی برای شنیدن درد‌های آن‌ها نیست؛ خداپسندانه و بسیار با ارزش است.

عباس تقی زاده افزود: چنین سوژه‌هایی با زبان تصویر، جان می‌گیرند و با قدرتی که کارگردان به آن‌ها می‌بخشد زندگی شان شنیدنی و دیدنی می‌شود آنچنان که وجدان‌ها را بیدار می‌کند تا با نگاهی ژرف‌تر به درون جامعه بنگریم و نسبت به درد‌ها و آسیب‌های اجتماعی بینا و حساس باشیم.

وی با بیان اینکه هنر اگر روح یک جامعه را بیدار نکند و آن را دچار تخدیر و بی حسی کند از ذات و ریشه اش دور شده است گفت: فیلم داستانی "مرجان" نه تنها تلنگر که شلاقی است بر بی خیالی و ندیدن‌های ما؛ تا در پَسِ دنیایی که روز به روز ویترینی‌تر و خوش رنگ و روتر می‌شود زخم‌ها و رنج‌ها را کشف کنیم.

وی اظهار داشت: "مرجان" گوشه‌ای از تصویر رنج و دردی است که همچنان آن درد‌ها و رنج‌ها در حال تکثیر هستند. "مرجان" کوشیده است چراغ روشنی بر تاریکی‌هایی باشد که گاه در پوشش دلسوزی؛ جذابیت و خیرخواهی کاذب پیدا می‌کنند.

تقی زاده افزود: کنار زدن چنین پوشش‌هایی به جسارت آگاهانه و حسگر‌هایی نیاز دارد که ابوذرغفاری از عهده آن برآمده است.

وی اظهار امیدواری کرد: خورشید مهربانی، گرمتر از همیشه بر زندگی مردمان سرزمین عزیزمان ایران بتابد و داستان زندگی همگان در جهان، دلنشین و پرنشاط باشد.

برپایه این گزارش در این آیین از عوامل و بازیگران فیلم داستانی مرجان با اهدای لوح سپاس از سوی دکتر روح اله فدائی نژاد معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته و عبدالرضا میرحبیبی رئیس انجمن سینمای جوان استان کرمان تقدیر شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.