آقای مهدی رجبی گفت: در ۶ ماهه دوم سال، واحدهای پرورش قارچ همانند سنوات قبل با ظرفیت کامل به کار خود ادامه می دهند.
به گفته او، هم اکنون قارچ به عنوان یک پروتئین و غذای سالم در سبد مصرفی تمامی آحاد جامعه جایگاه دارد.
رجبی میگوید: بنابر آمار ورودی روزانه قارچ تهران ۷۰ تن است که نسبت به ۶ ماهه قبل ۲ برابر است.
رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ گفت: برآوردها حاکی از آن است که تولید قارچ تا پایان سال به ۱۸۰ هزارتن برسد.
او قیمت کنونی هرکیلو قارچ سرمزرعه را ۴۵ تا ۵۲ هزار تومان و مصرف کننده ۵۲ تا ۶۵ هزار تومان بسته به کیفیت در نقاط مختلف اعلام کرد و گفت: عرضه قارچ فله بالاتر از ۶۵ هزار تومان گرانفروشی است.
رجبی ادامه داد: علی رغم افزایش قیمت برخی مواد اولیه، نرخ قارچ در راستای کمک به بازار و مصرف کننده تغییری نداشته است.
رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ از صادرات روزانه ۲۰ تن قارچ خبر داد و گفت: هم اکنون عمده صادرات به امارات و عراق در حال انجام است، اما بدلیل بازار مناسب روسیه برای قارچ انتظار می رود که وزارت جهاد و وزارت صمت هر چه سریع تر موانع صادرات را مرتفع کنند تا بتوانیم ارز آوری خوبی داشته باشیم.