اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان با همکاری وزارت‌‎های ذی‌ربط نمایشگاه بین المللی ابوحنیفه را با حضور ۷۰۰ شرکت داخلی و خارجی افتتاح کرد.

 نمایشگاه هفت روزه ابوحنیفه  زیر عنوان" افغانستان سرزمین فرصت‌های بی شمار" توسط اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان در کابل افتتاح شد که در آن 700 شرکت داخلی و خارجی تولیدات‌شان را به نمایش گذاشته اند.

ملا هبت الله آخوند زاده رئیس گروه طالبان در پیامی به مناسبت افتتاح این نمایشگاه گفت: افغانستان زمانی به خود کفایی اقتصادی دست پیدا می‌کند که همه دست بدست هم داده و در جهت رشد اقتصادی این کشور تلاش کنند.

رئیس گروه طالبان خطاب به تاجران و سرمایه گذاران کشور گفت: از چه خوف و ترس دارید! فرصت خوبی سرمایه گذاری در کشور مساعد شده است بیایید در کشور‌تان سرمایه کنید.

محمد یونس مومند سرپرست اتاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان گفت: در این نمایشگاه بر علاوه شرکت‌های داخلی، شرکت‌های خارجی از کشور‌های ایران، پاکستان و ترکیه نیز تولیدات خویش را به نمایش گذاشته اند‌.

مومند بر حل چالش‌های تاجران و سرمایه‌گذاران کشور تاکید کرده گفت: در یک و نیم سال گذشته یگانه مشکل اساسی تاجران و سرمایه‌‎گذاران افغانستان، مشکل بانکی بود که در بیرون کردن هریک صد هزار دالر از بانک سه هزار دالر مصرف می‌شود.

مومند از حکومت سرپرست خواست تا در قسمت حل مشکلات بانکی و کاهش مالیات همرای سرمایه‌گذاران کشور همکاری کنند. 

مومند از کشور‌های همسایه نیز خواست که روابط تجارتی و اقتصادی خویش را با افغانستان محکم سازند.

مولوی عبدالسلام حنفی معاون اداری رئیس الوزرای طالبان گفت: افغانستانی ها امروز در یک فضای آزادی تولیدات داخلی خویش را به نمایش گذاشته اند.

حنفی با بیان اینکه امروز شرایط خوبی برای سرمایه گذاری داخلی و خارجی در افغانستان مساعد شده است گفت: ما از همه تولیدات داخلی خویش با تمام معنی حمایت می‌کنیم.

در همین حال نورالدین عزیزی سرپرست وزارت صنعت و تجارت گفت: طالبان با پالیسی اقتصاد محور خویش تلاش می‌کند که کشور را به سوی رفاه و آسایش سوق دهند.

عزیزی با بیان اینکه افغانستانی ها هم حق زندگی کردن بهتر را دارند گفت: دیگر بیش از این جهان ما را به چالش نکشاند بگذارند که به خودکفایی دست پیدا کنیم.

شیخ شهاب الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پطرولیم طالبان گفت: تا هنوز با 178 شرکت‌های داخلی قرارداد استخراج معادن کوچک را امضا کردیم و پالیسی این است که معادن کوچک به شرکت‌های خارجی داده نشوند.

دلاور گفت: در حال حاضر بهترین فرصت برای سرمایه گذاری در بخش معادن در افغانستان مساعد شده است.

سرمایه‌گذاران و صنعت کاران کشور نیز بر حمایت از تولیدات داخلی کشور تاکید کرده می‌گویند در قسمت صنعتی شدن کشور باید توجه جدی صورت بگیرد.

شیر باز کمین زاده رئیس اتاق تجارت و معادن افغانستان نیز گفت: اگر می‌خواهیم به خود کفایی برسیم و هویت اصلی افغانستان را بدست آورده و همچنین از احتیاج بی نیاز شویم باید صنعت را مکانیزه کرده و فرهنگ استفاده از تولیدات داخلی را رونق دهیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار