اسد فرهمند افزود: از این تعداد، ۱۲ هزار نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی و ۹ هزار و ۶۰۰ نفر تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر درآمده اند.
وی اضافه کرد: دیگر قالی بافانی هم که بیمه نیستند، در صورت تمایل می توانند از طریق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر بیمه شده و حق بیمه خود را پرداخت کنند تا زمینه استفاده از مزایای این بیمه برای آنان فراهم شود.
سرپرست معاونت امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی ادامه داد: در آذربایجان غربی علاوه بر قالیبافان خانگی ۲۳۴ کارگاه قالیبافی غیرمتمرکز با مدیریت متمرکز مشغول به فعالیت است که سالانه ۲۹۰ هزار مترمربع انواع فرش دست بافت را تولید می کنند.
فرهمند اظهار کرد: در راستای حمایت از قالیبافان در آذربایجان غربی ۲۵۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی تخصیص یافته که بر اساس اولویت ثبت نام جهت دریافت این تسهیلات کم بهره به بانک های عامل معرفی شداند.
وی در خصوص بازار فروش فرش دست بافت استان نیز گفت: تولیدات استان علاوه بر فروش در بازار داخلی توسط تجار و صادرکنندگان استان به بازارهای مختلف جهانی نیز صادر می شود.
سرپرست معاونت امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی با اشاره به مشکلات موجود در حوزه فرش دستبافت استان افزود: عمده مشکلات این حوزه، پایین بودن ظرفیت پذیرش تامین اجتماعی و بالا رفتن قیمت مواد اولیه بوده که بیشتر بافندگان را با مشکلات مالی مواجه ساخته است.