امیردریادار دوم علیرضا محمدی در سخنرانی قبل از خطبههای این هفته نماز جمعه اصفهان به مناسبت روز نیروی دریایی راهبردی ارتش، گفت: نیروی دریایی دو دوره راهبردی جنگ تحمیلی و دوران سازندگی را پشت سر گذاشته و اکنون در دوران شکوفایی و اقتدار به سر میبرد.
او افزود: نیروی دریایی در ابتدای جنگ تحمیلی تجهیزات محور بود که با سه اصل جلوگیری از غافلگیری، برنامهریزی و استفاده تکنیکی و ایمان جوانان دریادل توانست مقابل دشمن ایستادگی کند و به کمک نیروهای رزمی و تشکیل قرارگاه رزمی استقرار پیدا کرد.
فرمانده آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به افتخارات گفت: نیروی دریایی قطع ارتباط صادرات نفتی از سکوهای نفتی را به ثمر رساند و برقراری خطوط مواصلاتی دریایی با اسکورت بیش از ۱۰ هزار کشتی تا انتهای جنگ انجام شد به صورتی که حتی یک روز ارتباط تجاری و اقتصادی برای کشور قطع نشد.
او دوران انتهای جنگ را زمان سازندگی نیروی دریایی دانست و افزود: با کمک نیروی جوان و نخبه سعی شد تا در زمینه تجهیزات به خودکفایی برسیم و برای بهینهسازی تجهیزات برنامهریزیها آغاز شد.
محمدی با اشاره به عنوان نیروی دریایی راهبردی که توسط فرمانده معظم کل قوا ابلاغ شد، گفت: به کمک صنعت و دانشگاهها و نیروهای مسلح به دستاوردهای بیشتری دست پیدا کردیم و همچنین اسکورت بیش از پنج هزار کشتی تجاری مأموریت ویژهای بود که توانستیم خطوط مواصلاتی و تأمین امنیت دریایی را برقرار کنیم.
او خاطر نشان کرد: امسال بزرگترین دریانوردی را در اقیانوس اطلس و آرام مستقر کردیم و اکنون سه ناو ایرانی در عرصه دریا حضور دارند و حضور مستمر در دریای سرخ جزو افتخارات است که نه تنها برای کشور برای کشورهای دیگری که درخواست کمک کنند، آمادگی وجود دارد.
فرمانده آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بیان داشت: افتخار امروزه این است که تجهیزات و دانش و فناوری لازم در داخل کشور به دست نخبگان و شرکتهای دانشبنیان تهیه میشود و علاوه بر مأموریتهای نظامی مأموریت توسعه در سواحل مکران را بر عهده دارد و اگر دولت و شرکتهای خصوصی پای کار بیایند میتوان اشتغال پایدار و توسعه ایجاد کرد.