برداشت محصول صیفی شامل بادمجان و فلفل به منظور تامین بازار داخلی و صادرات به خارج کشور از سطح هزار و ۸۵۰ هکتار از مزارع استان سیستان و بلوچستان آغاز شد.

  امان اله طوقی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: هزار و ۲۰۰ هکتار از سطح مزارع سیستان و بلوچستان را بادمجان و ۶۵۰ هکتار آن را انواع فلفل دلمه تشکیل می‌دهد که نخستین برداشت این محصولات صیفی از شهرستان فنوج آغاز شده است.

امان اله طوقی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود تا فروردین پایان برداشت این نوع از محصولات ۳۵ هزار تن بادمجان و ۱۰ هزار تن فلفل در استان سیستان و بلوچستان برداشت شود.

وی گفت: در سال‌های اخیر به دلیل مرغوبیت تولید شاهد صادرات بادمجان به کشور‌های دیگر از این استان هستیم.

وی تاکید کرد: درفصل‌های پاییز و زمستان کشاورزان بخش پیشین در حال برداشت محصول بادمجان و فلفل از سطح مزارع هستند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.