ادهم کردزابلی مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان گستره هر یک از این زمینهای چمن مصنوعی را هزار و ۳۵۰ مترمربع عنوان کرد
ادهم کردزابلی افزود: از مجموع زمینهای چمن مصنوعی در سیستان و بلوچستان تنها ۸۰ زمین در سالجاری به بهرهبرداری رسیده است.
وی افزود: هدف از راهاندازی زمین چمنهای مصنوعی مینی فوتبال در روستاها افزایش سرانه ورزش بویژه در مناطق مرزی سیستان و بلوچستان استان است.
وی از افتتاح ۵۰ خانه ورزش روستایی در سیستان و بلوچستان در سالجاری خبر دادو افزود: با بهره برداری از خانههای ورزش روستایی تعداد این مراکز ورزشی در استان به ۴۱۰ مورد افزایش یافت.
مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان در خصوص طرحهای مهم در حال ساخت این استان افزود: سالنهای چند منظوره ورزشی ۴۵۰۰ نفری زاهدان، ده کیخا زابل، مهرستان، تلنگ قصرقند، آهوران نیکشهر، سالن فنوج، کوهک زهک، چرک نیمروز، لار زاهدان، ذیلنفان ایرانشهر، گلمورتی دلگان، استادیوم فوتبال کنارک، گل بزرگ راسک، مجموعه ۱۷ شهریور زاهدان، تعویض سقف سالن کنارک، فاز دوم سکو تماشاگران استادیوم چابهار، زمین گل بزرگ بخشان از جمله طرحهای ورزشی در دست ساخت سطح استان است.
وی میز پینگ پنگ، راکت و توپ میز فوتبال دستی، صفحه شطرنج، دارت و تاتامی را از جمله تجهیزات این خانههای ورزش روستایی عنوان کرد.
کرد افزود: خانههای ورزش روستایی با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی، توسعه ورزش روستایی و پرکردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در روستاها با مشارکت فدراسیون ورزش روستایی و بازیهای بومی و محلی، ستاد مبارزه با موادمخدر و وزارت ورزش و جوانان کشور ساخته و تجهیز میشوند.