آش ترش گیلان یکی از پیش غذاهای بسیار دوست داشتنی و پرطرفدار شمال کشور است.

آش ترش گیلان یکی از پیش غذاهای بسیار دوست داشتنی و پرطرفدار شمال کشور است که شما می توانیدآن را در منزل به راحتی تهیه کنید و از خوردن آن نهایت لذت را ببرید. لازم به ذکر است که ترکیبات به کار رفته در تهیه آشِ مخصوص استان گیلان، آن را به غذایی کاملا مقوی و مغزی تبدیل کرده است.

مواد لازم در طرز تهیه آش ترش گیلان :

لوبیا چیتی: ۱ پیمانه

عدس: ۱ پیمانه

نخود: یک پیمانه

آلوی خشک: ۱ پیمانه

رشته آش: ۱ بسته

سبزی آش: ۵۰۰ گرم

برگ زرد آلو:۱ پیمانه

هویج پخته شده: ۲ پیمانه

چغندر پخته شده: ۲ پیمانه

 آب گوشت: به مقدارلازم

نعناع و پیاز داغ: به میزان لازم (بر ای تزیین)

نمک و فلفل: به میزان لازم

ابتدا تمامی حبوبات را به صورت جداگانه در قابلمه ای مناسب می‌پزیم و سپس تمامی حبوبات را به همراه برگ زردآلو، آلوی خشک و آب گوشت درون قابلمه ای می ریزیم و  بر روی شعله با حرارتی ملایم قرار می دهیم و صبر می کنیم تا تمامی مواد به آرامی درون ظرف بپزد. حال نوبت به اضافه کردن سبزی آش، چغندر و هویج پخته شده می باشد. پس از آنکه مخلوط ما حسابی جا افتاد، رشته ها را اضافه می کنیم و پس از مدتی طعم آن را می چشیم، طعم این آش کمی ملس و ترش است. در آخر برای تزئین غذا می توانیم از پیاز و نعناع داغ شده کمک بگیریم.

آش ترش گیلان پرطرفدار

آش ترش

آش ترش گیلان

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
متین
۰۱:۰۹ ۳۱ شهريور ۱۴۰۲
این اصلا آش ترش گیلان نیست،آلو و رشته چیه؟؟؟؟