فرماندار و اعضای کمیته آرد و نان شهرستان رفسنجان از یک کارخانه آرد در این شهرستان بازدید و در جریان روند تخلیه گندم، تولید آرد و جداسازی ناخالصیها قرار گرفتند.
حسین رضایی، فرماندار رفسنجان در این بازدید با اشاره به بهداشت گندم و آرد در این مجموعه گفت: به صورت منظم و کامل تستهای فیزیکی و درصد سبوس در آزمایشگاهی که در این مجموعه قرار دارد، رصد و پر کردن کیسههای آرد به صورت استاندارد انجام میشود.
او درخصوص تامین ماشین آلات و دستگاههای این مجموعه تصریح کرد: این کارخانه آرد در این زمینه به خودکفایی رسیده است و تمامی ابزارها، ماشین آلات و دستگاههای مورد نیاز که در حال کار هستند، ساخت خود این مجموعه میباشد و کمتر دستگاهی از خارج کشور وارد میشود.
فرماندار رفسنجان افزود: خوشبختانه این مجموعه در بحث توسعه، پیشرفت قابل توجهی داشته است و در حال حاضر آرد شهرستان از سوی این کارخانه به صورت کامل پوشش داده میشود و علاوه بر آن این مجموعه آرد را به شهرستانهای انار، شهربابک و کرمان ارسال میکند.
محمد نخعی، مدیر عامل کارخانه آرد در رفسنجان نیز در این بازدید گفت: این کار خانه آرد از سال ۱۳۶۸ راه اندازی شده است و هم اکنون این کارخانه ماهانه ۱۳ هزار تن و به عبارتی روزانه ۴۵۰ تن آرد را با ۵۰ درصد ظرفیت خود تولید میکند.
او افزود: این مجموعه آرد مصرفی شهرستانهای رفسنجان و حومه، انار، زرند، کرمان و شهربابک را پوشش میدهد و توان تولید بیش از این میزان را دارد.
مدیر عامل کارخانه آرد بیان کرد: در گذشته آرد را به قنادهای یزد، اصفهان و تبریز هم ارسال میکردیم؛ اما هم اکنون به دلیل گرانی هزینه حمل بار این ارسال انجام نمیشود.
نخعی در خصوص اشتغال به وجود آمده در این مجموعه گفت: در این مجموعه ۹۰ نفر به طور مستقیم و نزدیک به ۱۵۰ نفر به صورت غیرمستقیم مشغول به کار هستند.
او در خصوص سرمایه گذاری در بخشهای دیگر و تولید بیشتر این کارخانه بیان داشت: برای تولید آرد سمولینا به دنبال آن هستیم تا کارخانهای مجزا راه اندازی کنیم و امیدواریم با حمایت دولت بتوانیم علاوه بر مصرف داخلی صادرات هم داشته باشیم که با تحقق این امر، این مجموعه قادر است برای بیش از ۱۵۰ نفر اشتغال زایی کند.