داود شایقی با بیان اینکه ۴۷ طرح ملی در استان در اولویت اجرا قرار گرفته است، گفت: اولویت بندی در لایحه بودجه ۱۴۰۲ تخصیص منابع برای مصوبات سفر رئیس جمهور و طرحهای با میزان پیشرفت ۸۰ درصد است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل گفت: این طرحها شامل تکمیل بیمارستانها، توسعه طرحهای فاضلاب، آبرسانی به شهر اردبیل، راهسازی و احداث بزرگراهها است که دستگاههای اجرایی باید در پیگیری و جذب این اعتبارات اهتمام ویژهای داشته باشند.
شایقی اضافه کرد: در کنار پیگیری طرحهای اجرایی، اولویت بودجه سال ۱۴۰۲ تخصیص منابع برای مصوبات سفر رئیس جمهور و طرحهایی با پیشرفت ۸۰ درصد است که دراین استان مورد توجه قرار گرفته است.
او با بیان اینکه ۱۰۰ درصد اعتبارات استان اردبیل در سال ۱۴۰۰ جذب شده است افزود: ۳۱ شهریور پایان سال مالی ۱۴۰۰ بود که با تلاش و پیگیری مدیران دستگاههای اجرایی شاهد جذب صد درصدی اعتبارات در سال مالی ۱۴۰۰ بودیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل ادامه داد: هیچگونه برگشتی اعتبار به خزانه صورت نگرفته و در کنار جذب صد درصدی اعتبارات استان در سال گذشته، موفق شدیم از محل سفر رئیس جمهور منابع مورد نیاز را برای توسعه استان جذب کنیم.
شایقی گفت: سال گذشته از محل سفر رئیس جمهور ۱۴ هزار میلیارد ریال اعتبار به استان اختصاص یافت که بیشتر صرف اجرای طرحهای پیشران توسعه استان نظیر راه آهن، راهها، سدها، بیمارستانها، پایاب سد خداآفرین و دیگر طرحهای مهم و اساسی شد.
او افزود: در ۲ ماه اخیر اعتبارات سال ۱۴۰۱ به استان ابلاغ شده و ۱۰۰ درصد مبادله موافقتنامه دستگاههای اجرایی انجام شده و تخصیص مرحله اول نیز ابلاغ شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل با بیان اینکه به زودی مرحله دوم اعتبارات ۱۴۰۱ به استان ابلاغ میشود، افزود: ظرفیتهای قانون بودجه ۱۴۰۱ در قالب کتابچه و سی. دی در اختیار دستگاههای اجرایی قرار گرفته تا نسبت به جذب اعتبارات تلاش و کوششی جدی داشته باشند.
شایقی بیان کرد: بیش از ۸۵ درصد اعتبارات به صورت متمرکز و در اختیار وزارتخانهها است و همه دستگاههای اجرایی استان باید پیگیریهای لازم را برای جذب این اعتبارات انجام دهند.
او با بیان اینکه توسعه استان با جذب اعتبارات ملی و ردیفهای متمرکز امکانپذیر است، گفت: تلاش میشود تا از طریق نهاد ریاست جمهوری، سازمان برنامه و بودجه و سایر وزارتخانهها بیشترین جذب اعتبارات ملی به استان جذب شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل درباره میزان اعتبارات اختصاص یافته به طرح راه آهن اردبیل افزود: برای راه آهن اردبیل در مجموع از محل سفر رئیس جمهور تاکنون بیش از سه هزار و ۴۳۰ میلیارد ریال منابع اختصاص یافته و از این محل برای چهار خطه کردن جادههای مواصلاتی استان، تکمیل سد عمارت و پایاب برخی از سدهای دیگر، احداث بیمارستان نجفزاده، احداث خانههای بهداشت و سدهای معیشتی، استخرهای ذخیره آب، طرحهای زیرساختی گلخانهای و طرحهای نیمهتمام ورزشی منابع نقدی اختصاص یافته است.