سرهنگ رسول جلیلیان گفت: پیام های ابلاغ قضایی برای کاربرانی که در سامانه ثنا ثبت نام کردند فاقد لینک بوده و ارسال هرگونه پیام حاوی لینک برای کاربران جنبه کلاهبرداری دارد.
او افزود: کاربرانی هم که برای پیگیری پرونده قضائی خود در سامانه ثنا ثبت نام نکردند به نشانی محل سکونت و یا محل کار از طریق پست ارسال میشود.
سرهنگ جلیلیان گفت: این گونه پیامک ها، به هیچ وجه با شماره شخصی ارسال نمیشود و برای مشاهده وضعیت پرونده ، نیاز به واریز وجه نمیباشد.
او می گوید: به منظور اطمینان بیشتر، کاربران میتوانند به سایت اصلی ابلاغ الکترونیک قضایی به آدرس https://eblagh.adliran.ir مراجعه و از این طریق ابلاغ قضائی خود را بررسی کنند.
وی بیان داشت: کلاهبرداران با جعل نشانی اینترنتی سامانه ثنا (سامانه ثبت نام الکترونیک قضایی) پیامک هایی با عنوان ابلاغیه، ثبت شکایت و امثال آن با لینک جعلی برای کاربران ارسال کرده و از ناآگاهی آن ها سوءاستفاده و اقدام به کلاهبرداری می کنند.
رئیس پلیس فتا البرز اضافه کرد: کاربران بدون آگاهی مبلغ ناچیز درخواست شده را از طریق لینک ارسال شده پرداخت می کنند درحالی که این یک بدافزار است و مجرمان سایبری با این شگرد مجرمانه، اطلاعات کارت بانکی متقاضیان را به سرقت و اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آنها میکنند.
سرهنگ جلیلیان خاطرنشان کرد: سایت ثنا تنها سامانه رسمی قوه قضائیه برای ارسال ابلاغیههای الکترونیک است از مردم خواست مراقب پیامکهای جعلی کلاهبرداران با عنوان سامانه ثنا باشند.
وی تاکید کرد: پیامک های سازمانی و رسمی از سرشماره های معتبر ارسال می شوند و کاربران به هیچ عنوان به لینک هایی که از طریق سرشماره های ناشناس و شخصی ارسال شده مراجعه نکنند.
رئیس پلیس فتا البرز گفت: کاربران در صورت مواجهه با صفحات جعلی، مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir یا با شماره ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا گزارش دهند.