علی دستلاف گفت: یک هزار و ۷۰۰ تن گوشت سفید در ۲۳ واحد تولیدی با ظرفیت ۴۸۰ قطعه مرغ در شهرستان گچساران تولید شد.
او تعداد مرغداریهای این شهرستان را ۲۹ واحد با ظرفیت ۵۸۰ هزار قطعه جوجه ریزی اعلام کرد و افزود: ۶ واحد مرغداری گچساران با ظرفیت بیش از ۱۰۰ هزار قطعه بنا به دلایل مختلف از جمله؛ نبود نقدینگی، تخریب ساختمان و فرسودگی تجهیزات از چرخه تولید خارج شدند.
دستلاف متوسط مصرف روزانه مرغ کشتار روز در گچساران را ۹ تا ۱۱ تن عنوان کرد و ادامه داد: نیمی از گوشت سفید مصرفی شهرستان از مرغداریهای فعال در گچساران تامین میشود.
به گفته سرپرست جهاد کشاورزی گچساران؛ قیمت مرغ در بازار شهرستان از قیمت مصوب تا حدودی کمتر است و هم اکنون هیچ کمبودی در این زمینه نداریم.
او میگوید: از مرغداران این شهرستان تقاضا داریم که واحد پشتیبانی امور دام این اداره را در زمینه خریداری مرغ مازاد بر مصرف مرغداران حمایت کنند.