حسین مدرس خیابانی اظهار داشت: یکی از مشکلات مردم زاهدان صفهای طولانی جایگاههای سوخت است، بنابراین تلاش میکنیم به لحاظ احداث جایگاههای جدید و مدیریت جایگاههای فعلی کمتر وقت و هزینه مردم در جایگاههای سوخت تلف شود.
وی افزود: سیستان و بلوچستان با توجه به وسعت مساحت و جمعیت در قیاس با استانهای مشابه به لحاظ تعدد جایگاههای سوخت فاصله زیادی دارد. هماکنون ۱۵ جایگاه ۲ منظوره بنزین و گازوئیل و ۸ جایگاه سی ان جی اخذ مجوز شده که میتوان بین شهر و داخل شهر احداث شود.
استاندار سیستان و بلوچستان ضمن عذرخواهی از مردم زاهدان خاطرنشان کرد: قول داده بودیم این جایگاه را چند ماه قبل از افتتاح کنیم که با تأخیر راهاندازی شد. تنها دلیل تاخیر در اجرای پروژهها منابع مالی است بنابراین پروژهها نباید به علت عدم هماهنگی و انجام مراحل اداری روی زمین بمانند.
وی بیان کرد: اگر پروژههای عمرانی دیر اجرا شود ممکن است این پروژهها دیگر منفعتی نداشته باشد. مدیریت کنترل پروژه اهمیت فراوانی دارد بنابراین پروژهها باید در کوتاهترین زمان ممکن اجرا شود.
وی با اشاره به صفهای طولانی سوخت در سیستان و بلوچستان مجدداً تاکید کرد: این استان به لحاظ شاخص جایگاه سوخت رتبه پایینی دارد؛ این در حالی است از نظر مساحت و جمعیت مشابه سایر استانهاست.
مدرس خیابانی تاکید کرد: اگر قائل به پیشرفت استان هستیم باید از شهر زاهدان شروع کنیم چرا که ما یک شهر توسعه یافته تر، امنتر و زیباتر میخواهیم.
وی با تاکید بر اهمیت فرهنگسازی، اظهار داشت: کار زیرساختی بدون فرهنگسازی امکانپذیر نیست، بنابراین بین مردم ترویج کنید تا در نگهداری این شهر کوشا باشند.
استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر همکاری مردم افزود: شهر زاهدان بدون همکاری مردم زیباتر، توسعه یافتهتر و امنتر نخواهد شد. پروژهها باید نقطه آغاز و انتها داشته باشند چرا که باید بهترین کار در کمترین زمان ممکن انجام شود.