در مراسم تجلیل از برگزیدگان پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی سهند از پژوهشگران و فناوران برتر، صنایع برگزیده همکار با دانشگاه، دانشمندان یک درصد و دو درصد برتر دانشگاه، واحدهای فناور و دانش بنیان برگزیده و مولفان و فارغ التصیلان برتر دکتری در این دانشگاه قدردانی شد.
رئیس دانشگاه صنعتی سهند در این مراسم با اشاره به زیرساختهای مناسب ایجاد شده در دانشگاه در زمینههای پژوهش و فناوری، پژوهش محوری و تلاش برای رفع مشکلات و نیازهای صنایع منطقه را اولویت اصلی این دانشگاه اعلام کرد.
آقای فاتحی فر برقراری ارتباط موثر با صنایع بزرگ استان از جمله مس سونگون، پتروشیمی، پالایشگاه، ایران خودرو و و فولاد آذربایجان را از مهمترین اقدامات این دانشگاه در ماههای اخیر در زمینه توسعه ارتباط با صنعت ذکر کرد.
آقای فیروزی فرماندار اسکو هم لازمه پیشرفت کشور را حرکت در مسیر علم و توسعه پژوهش و جامعه دانشگاهی را هدایت گر خوب برای جامعه دانست و گفت: استکبار با وجود اعضای هیات علمی توانمند و دانشجویان آگاه نتوانسته است در مقابله با حرکت علمی شتابان کشور کاری به پیش ببرد.
آقای طباطبایی نژاد معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی سهند هم با اشاره به فعالیت ۳۸ مرکز تحقیقاتی، دو پژوهشکده، ۱۵ شرکت دانش بنیان، ۲۹ شرکت فناور و هشت هسته نوآوری در مرکز رشد این دانشگاه، ارتباط گسترده با صنایع منطقه، ثبت ۲۳ اختراع ملی و بین المللی، چاپ ۳۵۲ مقاله در نشریات آی اس آی، انتشار ۵ مجله، تالیف ۱۵ جلد کتاب و ترجمه ۸۰ کتاب را از دستاوردهای این معاونت برشمرد.
در ادامه این مراسم مدیر مجتمع مس سونگون ورزقان و مدیرعامل فولاد آذربایجان به عنوان دو مجموعه همکار با دانشگاه، با تاکید بر ضرورت توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه، گزارشی از آخرین وضعیت همکاریهای دو جانبه ارائه کردند.
در دانشگاه صنعتی سهند بیش از ۱۸۰ نفر هیات علمی حدود ۵ هزار نفر دانشجو در مقاطع مختلف تحصیل میکنند.
این دانشگاه در بین دانشگاههای زیر مجموعه وزارت علوم رتبه سی ام و بین دانشگاههای صنعتی کشور رتبه هفتم را دارد.