عطاءاله اکبری در حاشیه بازدید استاندار سیستان و بلوچستان از عملیات ساخت باند دوم در محور زاهدان- بیرجند راهسازی را از مهمترین اولویتهای زیرساخت در استان برشمرد و اظهار داشت: مرزی بودن استان سیستان و بلوچستان و مجاورت با چند استان بزرگ مسافرپذیر باعث شده که شاهد افزایش حجم سفرها در راههای ارتباطی استان باشیم که نیاز به دوباند شدن جادهها را بیش از پیش محسوس میکند.
وی با بیان اینکه تخصیص بهموقع اعتبارات مورد نیاز از مهمترین مولفهها در سرعت بخشیدن به اجرای پروژههای دوباندهسازی سیستان و بلوچستان است، گفت: ادارهکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان در حال حاضر ساخت افزون بر ۱۴۰ کیلومتر پروژه راهسازی را در دستور کار کار دارد که در صورت تخصیص به موقع منابع مالی ۷۱ کیلومتر از آن را تا پایان سالجاری به بهرهبرداری برساند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان هزینه سنگین ساخت هر یک کیلومتر بزرگراه را بیش از ۲۰ میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: یکی از مهمترین دغدغههای این ادارهکل تامین امکانات پشتیبان برای کارگاههای راهسازی با اشتغالزایی بیش از سه هزار نفر است.
اکبری تاکید کرد: تمام تلاش این ادارهکل با توجه به اهمیت توسعه شبکه راهها در رشد ترانزیت و تجارت و افزایش سرعت انتقال بار و مسافر و همچنین ایمنی سفر بر این است با جذب منابع ملی و استانی تا سه سال آینده مسله ساخت بزرگراه در این استان به اتمام برسد.
وی تصریح کرد: ارتقای کیفیت جادههای مواصلاتی سیستان و بلوچستان زیرساخت لازم جهت توسعه و اجرای طرحهای سرمایهگذاری را در این منطقه فراهم میکند و این امر اهتمام ما را برای سرعتدهی به ساخت محورهای مواصلاتی استان افزایش میدهد.
مدیر کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان بر پیگیری اعتبارات تهاتر نفت برای توسعه راههای این استان تاکید کرد.