علی آقا محمدی، در حاشیه بازدید از محلات کم برخوردار اصفهان گفت: ثبت نام مستأجران محلات کمتر برخوردار در طرح نهضت ملی مسکن در حال انجام است با این تفاوت که میزان آورده متقاضی براساس توانایی فرد در نظر گرفته شده است و بر اساس آن ساختمان احداث میشود.
رییس ستاد توانمندسازی و تحول اجتماع محور ِمحلات کم برخوردارِ کشور بر ضرورت اشتغالزایی در این مناطق تاکید کرد و گفت: اگر افرادی در این محلات آمادگی کار داشته باشند به واحدهای صنعتی معرفی میشوند و آنچه برای ما بسیار اهمیت دارد تقویت سطح معیشت و اقتصاد جوانان ساکن در این محلات است.
آقامحمدی افزود: به افراد دارای مهارت در این محلات گواهی فنی و حرفهای اعطا خواهد شد. همچنین زمینه برای گذراندن دورههای آموزشی در مراکز فنی و حرفهای به صورت رایگان فراهم شده است.
او با بیان اینکه همه افراد در این محلات میتوانند تحت پوشش بیمه سلامت قرار بگیرند، افزود: طرح پزشک خانواده و درمان رایگان بیماریهای خاص نیز در محلات کم برخوردار اجرا میشود.
قائم مقام وزیر کشور از ۸۷۴ هزار بازمانده از تحصیل در سن ۶ تا ۱۷ سال در مناطق محروم کشور خبر داد و افزود: پیش بینی میشود امسال پس از طی فرایند شناسایی و دعوت این افراد، ۵۰۰ هزار نفر به مدارس برگردند.
به گفته او، هفت طرح مختلف برای ادامه تحصیل این افراد با سبک آموزش آزاد پیش بینی شده است.
آقامحمدی استعدادیابی تخصصی رشتههای ورزشی مانند فوتبال، پوشش سبد غذایی و اعزام به کربلا در قالب زیارت اربعین را از دیگر برنامههایی برشمرد که در محلات کم برخوردار اجرا میشود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه تلاش میکنیم در بازه زمانی ۱۲ تا ۱۵ سال این برنامهها را در محلات کم برخوردار محقق کنیم، افزود: اعتبارات طرح ۲۰۲۰ (۲ هزار و ۲۰) محله کمتر برخوردار کشور به این صورت است که بودجه مورد نیاز هر نهاد درون آن در نظر گرفته شده است.
طرح توانمندسازی و تحول ۲۰۲۰ (۲ هزار و ۲۰) محله کم برخوردارِ کشور با حدود ۲۰ میلیون نفر جمعیت؛ طرحی است که سال گذشته از سوی کمیته امداد حضرت امام (ره)، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، سازمان بهزیستی و جمعیت هلال احمر با هدف رفع نیازهای ساکنان این محلات در بخشهای مختلف در حال اجراست.
تعداد ۸۵ محله کمتر برخوردار ِاستان اصفهان در قالب این طرح در اولویت محرومیت زدایی قرار گرفته اند که ۱۵ محله در شهر کاشان و ۷۰ محله در سایر شهرهای استان است.
منبع:ایرنا