احمد قدیمی افزود: جهاد کشاورزی استان برای سفر رییس جمهور و هیات دولت به استان همدان بیش از ۶ هزار میلیارد تومان طرحهای کشاورزی و بهره برداری معرفی کرده بود.
او گفت: از مجموع اعتبار درنظر گرفته شده برای بخش کشاورزی استان همدان در سفر رییس جمهور تاکنون ۲۵ میلیارد تومان اختصاص یافته است.
قدیمی اعتبار پیش بینی شده و اختصاص یافته برای بخش کشاورزی استان همدان از سه منبع اعتبارات استانی، سازمان جهاد کشاورزی و برنامه و بودجه استان همدان است.
اومهمترین اولویت برای هزینه کردن این اعتبارات را در بخش آب و انتقال آن، آبیاری تحت فشار، ایجاد گلخانه، راه اندازی قنوات، گیاهان دارویی، اصلاح باغها و ایجاد صنایع تبدیلی دانست.
مدیر برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: انجام پژوهش کاربردی و توسعهای در زمینههای آب و خاک، اصلاح بذر و نهال، اصلاح نژاد، پرورش دام و آبزیان، جنگل و مرتع و آبخیزداری، آفات و بیماریهای گیاهی و راههای مبارزه با آن از مهمترین وظایف جهاد کشاورزی برای هزینه کردن این اعتبارات است.
قدیمی تاکید کرد: اجرای طرح الگوی کشت و آبیاری نوین، احیا و مرمت قنات ها، احداث زیرساخت گلخانهای در نهاوند، رزن و درگزین، توسعه باغهای تاکستان انگور و احداث و اصلاح باغهای گردو در تویسرکان از دیگر برنامههای این سازمان است.
او افزود: همچنین بخشی از این اعتبارات برای آبرسانی باغهای همدان شامل عباس آباد، دره مرادبیگ و حیدره از طریق لوله کشی و آبیاری نوین، آبیاری تحت فشار در قهاوند، زیرساخت گلخانه در ملایر، اصلاح و تکثیر نژاد قزل آلا، احیا و مرمت قناتهای همدان و کبودرآهنگ، احداث، مرمت و لایروبی کانالهای آب و احداث گلخانه در درگزین هزینه میشود.
مدیر برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: جهاد کشاورزی استان همدان سالانه ۵ میلیون تن تولید محصولات کشاورزی، دامی، طیور و باغی دارد.
آیتالله «سیدابراهیم رییسی» رییس جمهوری اسلامی ایران پنجشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۱ در سیامین سفر استانی خود، وارد همدان شد، سفر پربرکت رییس جمهور ۲۴ هزار میلیارد تومان رهاورد برای استان همدان به همراه داشت که شامل ۱۴ هزار میلیارد تومان برای اجرای طرحهای عمرانی، اقتصادی و خدماتی و پرداخت ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات در بخشهای مختلف است.