آش ترخینه یکی از آش‌های سنتی و خوشمزه ایرانی می‌باشد که بیشتر در مناطق لر نشین کشورمان تهیه می‌شود.

آش ترخینه یا کشگینه یکی از آش های خوشمزه ایرانی است که در استان لرستان و سایر مناطق لرنشین کشورمان تهیه می شود. 

این آش بیشتر در فصل های پاییز و زمستان که هوا سرد است مصرف می شود و بسیار مقوی و لذیذ می باشد.

آش ترخینه یا کشگینه را می‌توان یکی از اولین غذا‌های نیمه‌آماده در جهان محسوب کرد. این غذا به علت داشتن آنتی‌بیوتیک طبیعی به عنوان داروی سرماخوردگی شناخته می‌شود.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۲ ۱۹ آذر ۱۴۰۱
نمک باید بعد از پخت سبزی اضافه شود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۹ ۱۹ آذر ۱۴۰۱
یکی از اشتباهات رایج در پخت آش توسط آشپزنماها سرخ کردن پیاز در ابتدای تهیه آش است. در حالی که از پیاز داغ فقط برای تزیین یا به صورت دلخواه هنگام سرو آش می توان استفاده کرد.
همه مواد در آش باید در آب پخته شود و این راز سالم و مقوی بودن آش است. بدون سرخ کردن و استفاده از روغن