مدیر جهادکشاورزی شهرستان قزوین از تولید ۱۷ هزارتن گوشت سفید (مرغ) در واحد‌های نیمچه گوشتی این شهرستان طی ۸ ماهه گذشته خبر داد.

 سعید صالحی مدیر جهادکشاورزی شهرستان قزوین گفت:طی ۸ ماهه گذشته در واحد‌های نیمچه گوشتی بالغ بر ۸ میلیون و پانصد و سی هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده که افزایش ۱۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.

به گفته وی، در این مدت  ۱۷ هزارتن گوشت سفید (مرغ) در واحد‌های نیمچه گوشتی این شهرستان  تولید شده است .

وی اظهار داشت: این میزان گوشت سفید تولید شده در بازار‌های داخل و خارج استان توزیع و مصرف شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.