مهرداد کورشنیا کارگردان فیلم «بیآبان» گفت: هدف اول من در این نشست تشکر و تقدیر از مردم و مسئولان هنردوست شهر تالش است و قصد داشتم یک بار با کسانی که در ساخت این فیلم همکاری کردند، بیآبان را تماشا کنیم.
به گفته کوروش نیا، مسائلی همچون فرهنگ بومی و محیط زیست در فیلم «بیآبان» اهمیت دارد و اگر قرار است ما در بخش فرهنگ تولیدکننده باشیم و فقط مصرفکننده نباشیم باید به فرهنگ بومی کشور توجه کنیم. چرا باید بخش اعظم فیلمهایی که در سینمای ایران ساخته میشود در تهران روایت شود مگر ایران فقط تهران است. صادرات فقط به بخش اقتصادی ارتباط ندارد بلکه بخش عمدهای از صادرات، فرهنگ است.
وی ادامه داد: البته نکته مهم این است که اگر فیلمسازی بخواهد به فرهنگ بومی و فولکلور محلی توجه کند و درباره آن فیلم و یا اثر هنری تولید کند حتما باید قبل از پیشتولید و مرحله ساخت به پژوهش توجه کند و حتی در اینگونه آثار نقش پژوهشگر مقدمتر و مهمتر از فیلمنامهنویس است.
کورشنیا با اشاره به استعدادهای خوبی که در زمینههای مختلف هنری در شهرستانها وجود دارد گفت: من فیلمنامههای مختلفی در حوزه سینما و سریالسازی نوشتم، اما با ساخت فیلم بیآبان خواستم نشان بدهم که علاقه اصلی من در سینما چیست، زیرا سینما فقط سرگرمی صرف نیست و باید یک نتیجه و هدف فرهنگی هم داشته باشد.
وی ادامه داد: متاسفانه امروز بخش زیادی از سینما، فقط به سرگرمی با هدف درآمدزایی فکر میکند و پولسازی برایش مهم است.
کورشنیا با اشاره به اینکه توجه به اخلاق و وجدان درونمایه اصلی فیلم است ادامه داد: وجدان، افراد را به درون خود سوق میدهد و اگر توجه به وجدان بیشتر شود قطعا کمتر به نیروی قهریه بیرون در جامعه برای برقراری نظم و عدالت نیاز پیدا خواهیم کرد.
در این نشست که اجرای آن را علی زادمهر بر عهده داشت علاوه بر کارگردان فیلم، رسول دژاگاه، رسول امیندوست و آراسا آقایی بازیگران فیلم و نورالله صفرپور رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تالش نیز حضور داشتند، فیلم سینمایی «بی آبان» هم اکنون در سالنهای سینمایی گروه سینمایی هنر و تجربه در حال اکران است.