سوسن درودی عضو مرکز یونسکو دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این طرحها عبارتند از ارزیابی غنی سازی آرد با اسید فولیک و آهن در سطح ملی، بررسی وضعیت تغذیهای گروههای مختلف سنی پس از همه گیری کرونا و بررسی فاکتورهای تغذیهای بیماریهای قلبی و عروقی در ایران.
او افزود: تمامی این طرح در مراحل پایانی خود است و تا یک ماه دیگر به اتمام خواهد رسید که پس از آن میتوان با بررسی دادهها به نتایج دست یافت.
عضو مرکز یونسکو دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: برای هر یک از این سه طرح بر اساس موضوع، ۸۷ کارخانه در حوزه غنی سازی آرد، سه هزار مبتلای به کرونا و ۹ هزار نفر در موضوع بیماریهای قلبی و عروقی مورد تحقیق قرار گرفتند و معیارهای مختلف در آنان بررسی شد.
درودی با اشاره به اینکه مرکز یونسکو دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پاییز سال گذشته به بهره برداری رسیده است بیان کرد: افزایش پذیرش دانشجو در سطح بینالملل، گسترش همکاری با دانشگاههای کشور عراق و سوییس و برگزاری کنگرههای بینالمللی با موضوع تغذیه سالم از مهمترین اهداف این مرکز است.