مهرداد معمارزاده با بیان اینکه طی دو ماه گذشته شمار کودکان مبتلا به آنفلوانزا دو تا سه برابر شده گفت: در هر شبانه روز، حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ کودک بیمار به درمانگاه بیمارستان مراجعه میکنند و ۲۰ تا ۲۵ نفر به علت شدت ابتلا به بیماریهای تنفسی، آنفلوانزا یا کرونا بستری میشوند.
او ضعف ایمنی کودکان نسبت به بزرگسالان را در تظاهرات شدیدتر بیماری بین آنان موثر دانست و گفت: بروز ضایعه التهابی به دلیل درگیر شدن سینوسهای صورت و اطراف چشم، پارگی پرده یا عفونت گوش میانی و در موارد حادتر گرفتاری ریه یا ذاتالریه که با تجمع ترشحات چرکی و آمپیم خود را نشان میدهد شایعترین عوارضی است که کودکان درگیر آنفلوآنزا برای درمان آنها بستری میشوند.
رئیس مرکز آموزشی درمانی فوقتخصصی کودکان امام حسین (ع) با بیان اینکه کودکان گرفتار آمپیم، حدود یک ماه در بیمارستان بستری میشوند و ممکن است به دو تا سه مرحله، عمل جراحی نیاز پیدا کنند یادآور شد: به دلیل اشغال تخت ها، با مشکل پذیرش بیماران جدید مواجه هستیم.
معمارزاده بیشترین کمبود دارویی در حوزه کودکان را کمبود در اسپریهای تنفسی اعلام کرد.
او همچنین با اشاره به پیشرفت ۷۳ درصدی احداث ساختمان جدید این بیمارستان گفت: اگر خیران مشارکت کنند و این طرح سریعتر به سرانجام برسد ۲۵۰ تخت به بیمارستان کودکان اضافه میشود.
از ۱۰۵۰ بیمارستان کشور، فقط هشت بیمارستان مخصوص کودکان است.